Logo

Batteri – komplettera din solcellsanläggning med ett solcellsbatteri.

Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar. Förutom detta öppnar ett batteri upp för ytterligare alternativ, såsom möjligheten att lagra el till tillfällen då elpriserna är höga eller köpa el när elpriserna är låga.

Batteri – komplettera din solcellsanläggning med ett solcellsbatteri.

Därför ska du välja oss på Solsystem

Vi är passionerade över att få leverera trygga, korrekta och prisvärda installationer till våra kunder. Lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder gör oss självsäkra i vår leverans av solceller- och batterilösningar.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Tack Solsystem för solpanelerna på min villa! Calle bor med sin familj i Habo och han jobbar inom husbranschen. För honom var det ett självklart val att investera i solpaneler. Solcellerna har nu suttit på taket i ett år och han är nöjd med resultatet. ”Jag är jättenöjd med Solsystem, trevliga och jättebra service! Jag skulle rekommendera dem till alla jag känner!"

Stödtjänster – gör det möjligt för dig att tjäna pengar på din batteriresurs.

CheckWatt och FlowerHub är stödtjänster som gör det möjligt för dig att stötta svenska kraftnät med att hålla frekvensen på elnätet i balans. Tjänsterna riktar sig till alla med batterilagring i utbyte mot ekonomisk ersättning.

Hur går man tillväga för att koppla sitt batteri till dessa stödtjänster?

För att inleda processen tar du kontakt med oss på Solsystem som hjälper dig från start till mål. Vi installerar en styrenhet och hjälper er att komma igång. När installationen är slutförd och styrenheten uppkopplad genomförs tester för att säkerställa att allt fungerar. Du får därefter tillträde till ditt personliga konto där du smidigt kan följa och se den dagliga ersättningen som du erhåller genom att bidra till elnätets stabilitet.

Läs mer på CheckWatts hemsida och FlowerHubs hemsida.

Stödtjänster – gör det möjligt för dig att tjäna pengar på din batteriresurs.

Vad skiljer oss från andra?

Vi på Solsystem finns nära dig. Du får en personlig engagerad projektledare genom hela processen som inleder resan med ett platsbesök för att ta reda på dina behov och möjligheter. Vår förmåga att lyssna på dina behov och se ditt taks eller marks möjligheter säkerställer att du, när solcellsanläggningen är installerad, känner dig fullkomligt nöjd med ditt val av solcellsleverantör.

Antal anställda
20
Antal installationer
2054
Antal soltimmar
20432

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.