Vi erbjuder batterilösningar, CheckWatt och Flowerhub.

Batteri – komplettera din solcellsanläggning med ett solcellsbatteri.

Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar. Förutom detta öppnar ett batteri upp för ytterligare alternativ, såsom möjligheten att lagra eller införskaffa energi från nätet när elpriserna är låga.

Stödtjänster – gör det möjligt för dig att tjäna pengar på din batteriresurs.

CheckWatt och FlowerHub är stödtjänster som gör det möjligt för dig att stötta svenska kraftnät med att hålla frekvensen på elnätet i balans. Tjänsterna riktar sig till alla med batterilagring i utbyte mot ekonomisk ersättning.

Hur går man tillväga för att koppla sitt batteri till dessa stödtjänster?

För att inleda processen tar du kontakt med oss på Solsystem som hjälper dig från start till mål. Vi installerar en styrenhet och hjälper er att komma igång. När installationen är slutförd och styrenheten uppkopplad genomförs tester för att säkerställa att allt fungerar. Du får därefter tillträde till ditt personliga konto där du smidigt kan följa och se den dagliga ersättningen som du erhåller genom att bidra till elnätets stabilitet.

Läs mer på CheckWatts hemsida och FlowerHubs hemsida.

Möt våra referenser

Boka ett tryggt möte med oss idag!

Vi på Solsystem vill bara att du ska veta att vi tar hand dina personuppgifter.

Varför ska du välja Solsystem Sverige som din solcellsleverantör?

Vi startade Solsystem för att vi ville göra det enklare för svenskar att investera i solenergi. Många vill påverka sin privatekonomi utan att veta hur, många vill också påverka pågående miljöförändringar utan att veta hur. Att visa hur enkelt det är att montera solceller på sitt tak genom en helhetsentreprenad som Solsystem gör att fler vågar ta steget. Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder eftersom det är till allas fördel att våra produkter är bra. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder samt fokus på våra kunders bästa intresse så har vi kommit långt. Vårt mål på Solsystem – vi vill överträffa dina förväntningar och se till att du och vår planet tjänar på din investering.