Din trygga solcellsleverantör

På Solsystem är ett personligt besök väsentligt i vanliga fall men nu är ingenting som vanligt. Men visst går det att prata solpaneler med oss trots Corona!

Vi på Solsystem tycker det är viktigt att våra installationer inte bara är en bra investering! Både innan och efter vi installerat solpanelerna släpper vi inte vårt ansvar. Vi tar vårt ansvar genom hela installationen och vi är noga med distansen till dig på plats pågrund av Covid-19.

Solsystem erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång. Vi projekterar, kalkylerar, monterar och säkerställer att allt fungerar som det ska. Du får ett fast pris på hela installationen – med generösa garantier!

Eftersom inget hus är det andra likt gör vi en skräddarsydd lösning anpassad helt efter ditt hus och dina behov. Vi ser till att optimera placeringen av solceller och central för att få ut maximal effekt av investeringen. Du har hela tiden en lokal kontaktperson att vända dig till som säkerställer att allt kommer på plats, fungerar och som följer upp installation och drift.

Jobba hos oss!
”Allt fler vill leva mer klimatvänligt och intresset för att investera i solenergi växer i Sverige. Det gör att vi på Solsystem Sverige alltid är intresserade av nya säljare till vårt team!”

Brinner du för försäljning, är du intresserad av ny teknik och föredrar att arbeta självständigt mot uppsatta mål? Då ska du läsa vidare!

”Du gör det du är bäst på – försäljning.”

”Solsystem finns i dag i stora delar av södra Sverige och hjälper både privatpersoner och företag att investera i solenergi. Oavsett om det handlar om villor, gårdar, sommarstugor eller större projekt jobbar vi efter samma modell: att erbjuda kundanpassade lösningar där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång.

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och är alltid på jakt efter duktiga säljare! Skicka in en spontanansökan till jobb@solsystem.com så återkommer vi om har en tillgänglig säljroll till just dig!

Läs om våra installationer av solpaneler här!

Kontakta oss

Boka ett tryggt möte med oss idag!

Vi på Solsystem vill bara att du ska veta att vi tar hand om dina personuppgifter.