Din trygga solcellsleverantör

På Solsystem är det personliga besöket för att vi ska kunna skapa en så korrekt offert till dig som möjligt. Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål, titta på ditt tak eller din marks förutsättningar och därefter skapa en offert. Det personliga hembesöket minskar risken att vi missar små, men viktiga, detaljer så som t.ex. en flaggstångs skuggning eller ett takhinders specifika placering.

Vi på Solsystem tycker det är viktigt att våra installationer inte bara är en bra investering! Både innan och efter vi installerat solpanelerna släpper vi inte vårt ansvar. Vi tar vårt ansvar genom hela installationen, från start till mål.

Solsystem erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång. Vi projekterar, kalkylerar, monterar och säkerställer att allt fungerar som det ska. Du får ett fast pris på hela installationen – med generösa garantier!

Eftersom inget hus är det andra likt gör vi en skräddarsydd lösning anpassad helt efter ditt hus och dina behov. Vi ser till att optimera placeringen av solceller och central för att få ut maximal effekt av investeringen. Du har hela tiden en lokal kontaktperson att vända dig till som säkerställer att allt kommer på plats, fungerar och som följer upp installation och drift.

Läs om våra installationer av solpaneler här!

Kontakta oss

Boka ett tryggt möte med oss idag!

Vi på Solsystem vill bara att du ska veta att vi tar hand om dina personuppgifter.