Logo

Om oss på Solsystem

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer.

Om oss på Solsystem

Vi är ett småländskt familjeföretag

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Vi vill överträffa dina förväntningar

Vi startade Solsystem för att vi ville göra det enklare för svenskar att investera i solenergi. Många vill påverka sin privatekonomi utan att veta hur, många vill också påverka pågående miljöförändringar utan att veta hur. Att visa hur enkelt det är att montera solceller på sitt tak genom en helhetsentreprenad som Solsystem gör att fler vågar ta steget. Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder eftersom det är till allas fördel att våra produkter är bra. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder samt fokus på våra kunders bästa intresse så har vi kommit långt. Vårt mål på Solsystem – vi vill överträffa dina förväntningar och se till att du och vår planet tjänar på din investering.

Vi erbjuder totalentreprenad

Vi på Solsystem finns nära dig. Du får en personlig engagerad projektledare genom hela processen som inleder resan med ett platsbesök för att ta reda på dina behov och möjligheter. Vid platsbesöket skapar vi en optimal offert baserat på bl.a. ditt elbehov, maximal produktionskapacitet och dina önskemål om utseende på anläggningen. Vår förmåga att lyssna på dina behov och se ditt taks eller marks möjligheter säkerställer att du, när solcellsanläggningen är installerad, känner dig fullkomligt nöjd med ditt val av solcellsleverantör. Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och vi är mycket noggranna vid val av material och underleverantörer för att säkerställa att du får en problemfri solcellsanläggning under många år. Under referenser hittar du våra senaste projekt på våra uppsatta solpaneler från olika delar av landet.

Det personliga hembesöket minskar risken att vi missar små, men viktiga, detaljer så som t.ex. en flaggstångs skuggning eller ett takhinders specifika placering.

Vi har sinne för kundvård och service

Vi släpper inte ansvaret när solcellsanläggningen är installerad. Vi tar eftermarknaden, så som service, support och reklamation, på största allvar. Solsystem kommer således aldrig vara den som ”kom och gick”, vi är den som stannar för evigt.

hållbarhet

Är du intresserad av att veta om hur vårt hållbarhetsarbete ser ut?

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.