Logo

Referenser

Här kan du läsa mer om några av våra uppdrag hos kunder

Referenser
Flerfamiljshus i Jönköping med solpaneler från Solsystem

Bostadsrättsförening i Jönköping

På detta flerfamiljshuset i Jönköping har vi installerat sammanlagt 60 st helsvarta solpaneler. För att skapa ett så stilrent intryck som möjligt har vi dessutom monterat blindplåtar kring alla takfönster och ventilationshuvar, vilket är en svart plåt som vi beskurit utifrån de specifika måtten. 

Lars, som äger fastigheten, är mycket glad över sina solpaneler från Solsystem. 

”Jag är övertygad om att det är den bästa investeringen och jag upplevde trygghet under hela processen med Solsystem”

Villa i Ljungby

På denna villa i Ljungby har vi installerat 42 st solpaneler samt 3 st blindplåtar kring takfönster och skorsten. Blindplåtarna, vilket är en svart plåt som vi beskurit baserat på de specifika måtten, väver samman solcellsanläggningen till en stilren lösning.

Kopia av Torbjörn Petersson, Ljungby - kopia
Toarps Byaväg 74 Munka-Ljungby

Lantbruk i Munka-ljungby

På denna ladugård i Munka-Ljungby har vi installerat 45 st solpaneler som tillsammans har bidragit till att kunden halverat sin årskonsumtion av el.

Idrottsförening i Smögen

På denna idrottsförening har vi installerat sammanlagt 82 st solpaneler som tillsammans levererar en årlig elproduktion på drygt 35 kW. Solcellsanläggningen täcker drygt 70% av föreningens elförbrukning, vilket skapar större möjligheter för föreningen att investera mer i den lokala ungdomsidrotten.

Idrottsförening Storgatan 26 Smögen

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.