Logo

Solceller Sölvesborg

Vi arbetar uteslutande med solceller i Sölvesborg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Sölvesborg

Därför ska du välja oss för solceller i Sölvesborg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Sölvesborg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta Tobbe, han är vår expert i Borås

0720-240 120
tobbe@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solceller Sölvesborg

Vad innebär det att investera i solenergi för mitt hem?
Hur kan jag veta vilken solcellsanläggning som passar mitt hem bäst?
Finns det olika typer av solpaneler att välja mellan?
Vad krävs för att installera solceller på mitt tak?
Hur lång tid tar det att installera en solcellsanläggning?
Kan jag producera mer energi än vad jag använder och sälja överskottet?
Vilka är de långsiktiga fördelarna med att installera solceller?
Hur kan jag komma igång med processen att installera solceller?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Sölvesborg

Vi på Solsystem är experter på solceller i Sölvesborg. Genom att välja oss får du tillgång till skräddarsydda lösningar som speglar dina unika behov och förutsättningar.

Vårt engagemang sträcker sig från den första konsultationen till den slutliga installationen och vidare underhåll, vilket försäkrar dig om en smidig och effektiv övergång till förnybar energi.

Vi erbjuder våra bästa tjänster för dig som vill ha en enkel övergång till grön energi; vi gör processen både smidig och effektiv. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning som går hand i hand med dina behov.

Sölvesborgs solenergilösningar: Anpassade solceller för varje hem

Varje hem i Sölvesborg har potentialen att bidra till en hållbar framtid, och med Solsystem är detta möjligt. Vi förstår att varje hem har sina specifika energibehov, och därför erbjuder vi anpassade solcellslösningar som inte bara maximerar din energiproduktion men också minskar dina elkostnader.

Med vårt fokus på energieffektivitet och hållbarhet kan du vara säker på att ditt hem bidrar till en grönare planet.

Framtidens energi i Sölvesborg: Investera i solpaneler nu

Investering i solpaneler är ett steg mot framtiden. I Sölvesborg har vi sett en ökande trend av hushåll och företag som väljer solenergi som deras främsta energikälla. Solsystem är här för att göra din investering lönsam.

Våra solpaneler är designade för att ge maximal produktion över tid, vilket säkerställer att din investering inte bara är hållbar utan också ekonomiskt fördelaktig.

Från installation till solelproduktion i Sölvesborg

Att navigera i världen av solenergi kan vara utmanande, men med Solsystem blir din resa från installation till solelproduktion enkel och problemfri. Vi är med dig från de första stegen av planering och konsultation av att installera solceller till att effektivt producera och använda din egen solel.

Med vår expertis och dedikerade service kan du förvänta dig en smidig övergång till solenergi, stödd av vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.