Logo

Solceller Falkenberg

Vi arbetar uteslutande med solceller i Falkenberg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Falkenberg

Därför ska du välja oss för solceller i Falkenberg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Falkenberg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Martin

Intresserad av att veta mer? Kontakta Martin, han är vår expert i Falkenberg

076-103 75 14
martin.andersson@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solceller Falkenberg

Hur fungerar solceller och varför är de bra för Falkenberg?
Vilka är de ekonomiska fördelarna med att investera i solceller i Falkenberg?
Kan jag helt bli självförsörjande på el med solceller på min fastighet i Falkenberg?
Hur påverkar solceller värdet på min fastighet i Falkenberg?
Vad ingår i Solsystems erbjudande när jag installerar solceller?
Hur lång tid tar det att installera solceller med Solsystem i Falkenberg?
Behöver jag ansöka om bygglov för att installera solceller i Falkenberg?
Hur underhåller jag min solcellsanläggning för att säkerställa långvarig prestanda?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Falkenberg

I hjärtat av Halland ligger Falkenberg, en stad som alltmer vänder sig mot solen för sin energiförsörjning. Solceller i Falkenberg representerar inte bara en investering i miljön utan även en smart ekonomisk strategi för framtiden.

Med Solsystem får du tillgång till den senaste teknologin inom solenergi, skräddarsydda för att möta just dina behov och förutsättningar.

Falkenberg, beläget i hjärtat av Halland, omfamnar solenergi som en viktig del av sin framtida energiförsörjning. Att investera i solceller här är inte bara en investering i en hållbar miljö utan också en strategisk ekonomisk beslutning som gynnar både individuella hushåll och det lokala näringslivet.

Genom att välja Solsystem, ett företag känt för sin expertis och kvalitet, säkerställer du att din övergång till solenergi blir både smidig och fördelaktig.

Vårat team med specialister hjälper er som kunder hela vägen.

Varför solceller i Falkenberg?

Falkenbergs geografiska läge erbjuder utmärkta förutsättningar för solenergi, med många soltimmar per år som bidrar till effektiv energiproduktion. Att installera solceller innebär inte bara lägre elräkningar utan också en betydande minskning av ditt koldioxidavtryck.

Det är ett enkelt sätt att bidra till en renare och mer hållbar framtid för kommande generationer.

Solsystem erbjuder en komplett lösning från start till mål. Vår process inkluderar allt från en initial konsultation för att förstå dina specifika behov, till design, installation och efterföljande service.

Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt, vilket gör det enkelt för dig att ta steget mot solenergi.

Ekonomiska fördelar med solceller för hushåll i Falkenberg

Investerar du i solceller i Falkenberg, öppnar du dörren till betydande ekonomiska fördelar. Med solceller från Solsystem kan hushållen i Falkenberg minska sina energiräkningar avsevärt.

Genom att producera din egen el minskar du ditt beroende av det traditionella elnätet, vilket leder till lägre månadskostnader och en mer självförsörjande livsstil. Dessutom kan överskottet av producerad energi ofta säljas tillbaka till nätet, vilket ger ytterligare inkomster.

Solcellstekniken: Hur det fungerar och passar Falkenberg

Solcellstekniken utnyttjar solens kraft för att omvandla ljus direkt till elektricitet. I Falkenberg, där solen är en pålitlig energikälla under stora delar av året, är detta särskilt fördelaktigt.

Solsystem använder de senaste innovationerna inom solpaneler för att säkerställa att du får mest möjliga energi från varje solig dag. Våra system är designade för att passa det lokala klimatet och maximera din investering.

Optimera din fastighet med solceller i Falkenberg

Att välja att installera solceller är ett steg mot att optimera din fastighet. Solsystem specialiserar sig på att skräddarsy solcellslösningar som inte bara är effektiva utan också estetiskt tilltalande.

Vi tar hänsyn till din fastighets unika egenskaper för att säkerställa att installationen kompletterar ditt hem och dina omgivningar, vilket bidrar till både dess värde och hållbarhet.

Subventioner och statligt stöd för solceller i Falkenberg

Det finns flera subventioner och statliga stödprogram tillgängliga för dem som väljer att investera i solceller i Falkenberg. Solsystem hjälper dig att navigera genom dessa ekonomiska incitament för att säkerställa att du får maximalt värde från din investering.

Att förstå och utnyttja dessa möjligheter kan göra din övergång till solenergi ännu mer kostnadseffektiv.

Erfarenheter från Falkenberg: Lokala solcellsprojekt i fokus

Solsystem har en rik historia av framgångsrika solcellsinstallationer i Falkenberg. Våra kunders erfarenheter vittnar om den positiva påverkan solceller har på både miljön och deras ekonomi.

Genom att dela dessa berättelser hoppas vi inspirera fler att göra den hållbara övergången.

Framtidens energi: Potentialen för solceller i Falkenberg

Potentialen för solceller i Falkenberg är enorm. Med varje ny installation tar vi ett steg närmare en framtida där ren och förnybar energi är normen. Solsystem är engagerade i att driva denna utveckling framåt, med målet att göra Falkenberg till en förebild för hållbara städer.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.