Logo

Solceller Kungsbacka

Vi arbetar uteslutande med solceller i Kungsbacka av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Kungsbacka

Därför ska du välja oss för solceller i Kungsbacka

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Kungsbacka. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Rasmus

Intresserad av att veta mer? Kontakta Rasmus, han är vår expert i Halmstad

010-788 28 25
rasmus.karphed@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solceller Kungsbacka

Vilka steg behöver jag följa för att installera solceller på min fastighet i Kungsbacka?
Hur kan jag hitta den bästa lösningen som passar mina energibehov och min fastighets specifikationer i Kungsbacka?
Vilka fördelar erbjuder solenergi för företag i Kungsbacka?
Är solenergi en hållbar investering för framtiden i Kungsbacka?
Kan jag producera egen solel även under Kungsbackas mörkare månader?
Hur fungerar installationen av en solcellsanläggning från början till slut?
Vilka är de initiala stegen för att övergå till solenergi i mitt hem i Kungsbacka?
Hur kan Solsystem hjälpa mig att navigera genom processen för att få bygglov för solceller i Kungsbacka?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Kungsbacka

I Kungsbacka, där hållbarhet och framtidsvisioner leder vägen, erbjuder Solsystem en unik möjlighet för både hushåll och företag att investera i solenergi. Vårt engagemang för kvalitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för dem som vill ta steget mot en grönare framtid.

Med våra skräddarsydda lösningar och expertkunskaper i branschen, är vi dedikerade till att göra din övergång till solenergi så smidig och fördelaktig som möjligt.

Vill du veta mer och behöver hjälp? Vi på solsystem ligger i framkant när det gäller service.

Varför ska du installera solceller i Kungsbacka?

Installation av solceller i Kungsbacka är inte bara en miljömedveten handling, utan också en ekonomisk investering som betalar sig över tid.

Med Solsystems innovativa teknik och expertis kan du minska dina energikostnader avsevärt, samtidigt som du bidrar till en hållbar utveckling av lokalsamhället.

Vi hjälper dig att navigera genom alla nödvändiga steg, från första konsultation till installation och efterföljande service.

Solceller Kungsbacka: En hållbar investering

Att välja solceller i Kungsbacka genom Solsystem är att investera i framtiden. Våra högkvalitativa solpaneler är designade för att maximera effektiviteten och hållbarheten, vilket säkerställer en långsiktig lösning för din energiförsörjning.

Denna investering bidrar inte bara till att sänka dina månatliga energikostnader utan stärker också din fastighets marknadsvärde.

Optimera din fastighet med solenergi i Kungsbacka

Varje fastighet har unika förutsättningar och möjligheter när det gäller installation av solceller.

Solsystem specialiserar sig på att optimera lösningar baserade på just din fastighets specifika behov och förutsättningar.

Vårt team av experter utför en noggrann analys för att säkerställa att du får mest möjliga ut av din investering i solenergi.

Komplett guide till solcellsanläggningar i Kungsbacka

Solsystem erbjuder inte bara toppmoderna solcellslösningar utan även omfattande vägledning och support genom hela processen.

Vår kompletta guide till solcellsanläggningar i Kungsbacka inkluderar allt från initial rådgivning till installation och underhåll.

Vi är här för att svara på alla dina frågor och se till att din övergång till solenergi blir så enkel och givande som möjligt.

Varför du ska välja solceller för ditt företag i Kungsbacka

Att välja solceller för ditt företag i Kungsbacka är inte bara ett miljövänligt steg utan också en smart ekonomisk investering.

Med Solsystems expertis får ditt företag tillgång till skräddarsydda solenergilösningar som minskar era energikostnader och bidrar till ett grönare varumärke.

Vi erbjuder en komplett lösning från början till slut, vilket gör övergången till solenergi enkel och bekymmersfri.

(2) 430W Harplinge

Steg för Steg: Installation av solceller i Kungsbacka

Solsystem tar hand om hela processen för installation av solceller i Kungsbacka. Det börjar med en noggrann analys av din fastighets lämplighet och dina energibehov.

Efter det skapar vi en detaljerad plan och offert. Vår kvalitetssäkrade installation följs sedan upp med omfattande service och support, vilket säkerställer att din investering ger maximal avkastning över tid.

365W Falkenberg

Så hjälper solceller Kungsbacka mot en grönare framtid

Genom att investera i solceller bidrar Kungsbackas invånare och företag aktivt till en hållbar framtid. Varje solcellsanläggning som Solsystem installerar i regionen minskar koldioxidutsläppen och hjälper till att bevara vår miljö för framtida generationer.

Vi är stolta över att vara en del av Kungsbackas resa mot en grönare framtid.

Anpassa ditt hem med Solenergi: Tips för Kungsbackas invånare

För att maximera fördelarna med solenergi i ditt hem, erbjuder Solsystem personlig rådgivning och anpassade lösningar.

Det är viktigt att överväga ditt hems orientering, takets lutning och eventuella skuggande objekt. Vi hjälper dig att optimera din anläggning för bästa möjliga energiproduktion.

Få det bästa priset på solceller i Kungsbacka: Så gör du

För att säkerställa att du får det bästa priset på solceller i Kungsbacka, rekommenderar vi att du jämför flera offerter.

Solsystem erbjuder konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa solcellslösningar anpassade till just dina behov och önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert.

Egen produktion av grön energi: Solpaneler i Kungsbacka

Att producera din egen grön energi med solpaneler i Kungsbacka är enklare än du tror.

Med Solsystems helhetslösningar kan du snabbt börja producera egen el, vilket sänker dina energikostnader och ökar ditt oberoende av det allmänna elnätet. Vi ser till att din övergång till solenergi blir en framgång.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.