Logo

Solceller Jönköping

Vi arbetar uteslutande med solceller i Jönköping av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Jönköping

Därför ska du välja oss för solceller i Jönköping

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Jönköping. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta en av våra experter i Jönköping

010-788 28 00
info@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Jönköping

Hur kan solcellsbatterier öka min solels självförsörjning?
Vilka fördelar erbjuder solcellsanläggningar för företag?
Kan jag minska mina energikostnader genom att installera solceller?
Hur vet jag vilken solcellsanläggning som passar mitt hus bäst?
Kan solceller verkligen producera tillräckligt med energi för mitt hem?
Finns det subventioner eller ekonomiskt stöd tillgängligt för installation av solceller?
Vilken typ av underhåll krävs för en solcellsanläggning?
Hur lång tid tar det att installera en solcellsanläggning?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Jönköping

När du beslutar dig för att installera solceller i Jönköping är det viktigt att välja rätt solsystem som passar just din fastighets behov och förutsättningar. Att välja solsystem innebär att noggrant utvärdera olika faktorer såsom takets orientering, eventuella skuggningar, ditt hushålls energiförbrukning och budget. Vi på Solsystem har lokala experter på solenergi i Jönköping som kan erbjuda skräddarsydda lösningar och vägledning genom hela processen, från första bedömningen till installation och driftsättning. Det rätta solsystemet inte bara optimerar din energiproduktion utan också maximerar din avkastning på investeringen.

Uppgradera ditt hem med vårt revolutionerande batteri och säkra en oavbruten energiförsörjning dygnet runt, samtidigt som du minskar dina elräkningar och bidrar till en grönare planet.

Solceller i Jönköping: Din guide till grön energi

Solceller i Jönköping erbjuder en hållbar lösning för att möta ditt hem eller företags energibehov. Med Jönköpings satsning på förnybar energi, erbjuder solceller en miljövänlig och kostnadseffektiv väg till självförsörjning på el. Vi hjälper dig att förstå fördelarna med solenergi, processen för att installera solceller, och hur du kan dra nytta av lokala subventioner och incitament. Att investera i solceller är inte bara bra för planeten utan också för din plånbok, med potentialen att betydligt minska dina elräkningar.

Investera i solceller: Hur Jönköpings fastighetsägare kan tjäna pengar

Investering i solceller är inte bara en investering i en renare miljö utan också en ekonomiskt fördelaktig affär för fastighetsägare i Jönköping. Genom att installera solceller kan du producera din egen elektricitet, vilket minskar din beroende av det traditionella elnätet och skyddar dig mot framtida energiprisökningar. Dessutom erbjuder många kommuner och den svenska staten ekonomiska incitament som bidrar till att sänka installationskostnaderna. När ditt system är uppe och kör kan du även tjäna pengar genom att sälja överskottet av din producerade elektricitet tillbaka till elnätet, vilket gör solceller till en lönsam långsiktig investering.

Steg-för-steg: Installation av solceller för ditt hem i Jönköping

Att installera solceller är ett viktigt steg mot att minska ditt hushålls koldioxidavtryck och energikostnader. Här är en guide för hur du går tillväga i Jönköping.

Steg 1: Kontakta oss på Solsystem

Första steget mot solceller hemma eller till ditt företag är att kontakta oss på Solsystem och boka in en tid för ett hembesök.

Steg 2: Hembesök

Energiförbrukning: Vi börjar med att utvärdera din årliga energiförbrukning. Detta hjälper oss att bestämma storleken på det solcellssystem du behöver.

Takbedömning: Vi kontrollerar ditt taks läge och tillstånd. Idealiskt bör taket ha god exponering mot söder utan skuggande träd eller byggnader.

Steg 3: Planering och design

Våra experter ritar upp förslag utifrån dina förutsättningar på hur du på mest effektiva sättet får ut mest av dina solpaneler.

Anpassad Lösning: Få en anpassad lösning baserat på ditt hems specifika behov och förutsättningar.

Steg 4: Ansökan om tillstånd

Bygglov: Vi hjälper dig kontrollera med Jönköpings kommun om du behöver bygglov för installationen.

Steg 5: Installation

Våracertifierade installatörer kommer och monterar solpanelerna hos dig utifrån vad ni kommit överens om. Detta tar från några dagar upp till någon vecka beroende på komplexiteten och storleken på projektet.

Steg 6: Anslutning och inspektion

Nätanslutning: Systemet kopplas till elnätet. Du kan behöva en inspektion från elbolaget eller kommunen för att godkänna installationen.

Inspektion: En slutlig inspektion säkerställer att allt är korrekt installerat och uppfyller alla lokala föreskrifter.

Steg 7: Aktivering

Driftsättning: När allt är godkänt kan solcellssystemet aktiveras. Du börjar nu producera din egen el.

Övervakning: Vi lär dig hur du övervakar systemets prestanda för att maximera din energiproduktion.

Steg 8: Underhåll

Solsystemen kräver minimalt med underhåll men det kan va bra att se över någon gång per år att det inte är smuts på solcellerna osv. Om du följer våra rekommendationer för underhåll kommer ditt system fungerar effektivt under många år framöver. Och vill du ha hjälp så finns vi alltid där för dig, bara att ringa så hjälper vi dig.

Genom att följa dessa steg kan vi framgångsrikt installera solceller på ditt hem i Jönköping och bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du njuter av lägre energikostnader.

Snabba råd för att maximera din solelproduktion i Jönköping

För att maximera din solelproduktion i Jönköping, börja med att se över placeringen av dina solpaneler för optimalt solljusintag. Överväg även att investera i teknik som spårar solens position för att justera panelernas vinkel genom dagen. Reguljärt underhåll, som att hålla panelerna rena från smuts och snö, säkerställer att de fungerar effektivt. Att uppgradera till högeffektiva paneler och integrera smarta energihanteringssystem kan också öka din produktion betydligt. Våra lokal expert på solenergi kan ge dig skräddarsydda råd för att optimera ditt system baserat på Jönköpings unika klimatförhållanden.

(2) 430W Harplinge

Förnybar energi i Jönköping en attraktiv investering

Solceller erbjuder många fördelar för både fastighetsägare och miljön i Jönköping. Genom att producera förnybar energi minskar du ditt beroende av fossila bränslen, bidrar till att minska koldioxidutsläpp och stöder den lokala ekonomin. Ekonomiskt ger solceller långsiktiga besparingar på elräkningen och kan även öka din fastighets värde. Med Jönköpings satsning på förnybar energi kan solcellsanvändare dessutom dra nytta av lokala incitament och bidrag, vilket gör investeringen ännu mer attraktiv.

Solcellsbatterier: Säkra din energiförsörjning i Jönköping

Solcellsbatterier i Jönköping erbjuder en effektiv lösning för att lagra överskottsel, vilket säkerställer en kontinuerlig energiförsörjning även när solen inte skiner. Detta gör det möjligt för dig att maximera användningen av din producerade energi, sänka dina energikostnader ytterligare och bidra till ett mer hållbart energisystem. Batterilagring ger även en extra säkerhet vid strömavbrott, vilket garanterar att ditt hem eller företag fortsätter att fungera oavbrutet. Genom att integrera solcellsbatterier i ditt solenergisystem kan du ta full kontroll över din energiproduktion och konsumtion.

Solceller för företag i Jönköping: Sänk dina driftskostnader

För företag i Jönköping erbjuder solceller en effektiv väg för att sänka driftskostnaderna och förbättra företagets miljöprofil. Genom att investera i solenergi kan ditt företag dra nytta av lägre elräkningar, samtidigt som ni bidrar till en mer hållbar framtid. Solceller ger även möjlighet till förbättrad energioberoende och kan fungera som en positiv del av ert varumärke, vilket visar ert åtagande till förnybar energi och miljöansvar. Att utnyttja solens kraft blir en allt mer kostnadseffektiv lösning tack vare tekniska framsteg och minskande priser på solcellssystem.

Subventioner och stöd för solceller i Jönköping

I Jönköping finns det flera subventioner och stödprogram tillgängliga för privatpersoner och företag som vill investera i solceller. Dessa ekonomiska incitament kan avsevärt minska installationskostnaderna och förkorta återbetalningstiden för din investering. Lokala myndigheter och energibolag kan erbjuda direkta bidrag, skattereduktioner eller andra förmåner för att uppmuntra till användning av förnybar energi. Det är viktigt att göra en grundlig efterforskning eller konsultera med en expert inom området för att utnyttja alla tillgängliga resurser och maximera din investering i solenergi.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.