Logo

Solceller Kalmar

Vi arbetar uteslutande med solceller i Kalmar av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Kalmar

Därför ska du välja oss för solceller i Kalmar

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Kalmar. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Leif

Intresserad av att veta mer? Kontakta Leif, han är vår expert i Kalmar

010-788 28 26
leif.cangemark@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Kalmar

Varför ska jag välja solceller i Kalmar?
Hur fungerar installationen av solceller i Kalmar?
Vad är fördelarna med att välja en lokal leverantör för solceller i Kalmar?
Kan jag installera solceller på mitt hus i Kalmar?
Hur mycket energi kan jag förvänta mig att producera med solceller i Kalmar?
Vilka bidrag och avdrag är tillgängliga för solceller i Kalmar?
Vad händer efter installationen av solceller i Kalmar?
Hur kan jag komma igång med solceller i Kalmar?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Kalmar

Välkommen till Solsystem – din pålitliga partner för solcellslösningar i Kalmar och dess omnejd. Som ett småländskt familjeföretag med djupa rötter i solcellsbranschen strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Med fokus på kvalitet, service och långsiktiga relationer är vi här för att guida dig genom hela processen, från första samtalet till färdig installation och därefter. Låt oss berätta hur vi kan hjälpa dig att göra en trygg och grön investering i solenergi.

Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

På Solsystem förstår vi vikten av att göra solcellsinstallationen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder. Vi erbjuder en totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om allt från planering och projektering till själva installationen. Du får en dedikerad projektledare som guider dig genom varje steg och ser till att dina önskemål och behov tillgodoses på bästa möjliga sätt. Dessutom slutar vårt engagemang inte när solpanelerna är på plats – vi finns här för att erbjuda kontinuerlig support och service även efter installationen för att säkerställa att din solcellsdrift fortsätter att vara effektiv och problemfri under lång tid framöver.

Körsbärsgatan 6, Malmö

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Kalmar

Som din lokala expert på solceller i Kalmar är vi väl insatta i de olika bidrag och avdrag som kan göra din solcellsinstallation ännu mer ekonomiskt fördelaktig. Vi hjälper dig att navigera genom de olika möjligheterna och ser till att du får tillgång till de förmåner som är tillgängliga för dig. Med vår expertis och erfarenhet kan du känna dig trygg i att göra en investering som inte bara gynnar din ekonomi utan också vår gemensamma miljö.

Vi finns där för dig från första tanken på att köpa solceller i Kalmar till efter installationen om du behöver oss. Väljer du oss får du

På Solsystem förstår vi att valet att investera i solceller är en stor beslut. Därför finns vi där för dig, från det ögonblick då tanken på att köpa solceller i Kalmar föds till långt efter att installationen är avklarad. Med oss som din partner kan du vara säker på att du inte står ensam i denna resa mot förnybar energi och ekonomiskt ansvarsfullhet. Väljer du oss får du inte bara högkvalitativa solceller och professionell installation, utan också kontinuerlig support och service för att säkerställa att din solcellsdrift fortsätter att vara effektiv och problemfri under lång tid framöver.

Vi installerar dina solceller i Kalmar

När det är dags att förverkliga din vision om solenergi i Kalmar är vi här för att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Vårt team av experter tar hand om allt från att utvärdera ditt behov och skräddarsy en lösning som passar din bostad eller företag till att genomföra själva installationen med precision och noggrannhet. Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på att dina solceller installeras på ett säkert och effektivt sätt, vilket ger dig optimal prestanda och avkastning på din investering.

Därför ska du installera solceller i Kalmar

Att välja att installera solceller i Kalmar är ett beslut med många fördelar, både för dig som individ och för vår planet som helhet. Genom att producera din egen förnybara energi minskar du inte bara din klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid, utan du kan också dra nytta av ekonomiska förmåner såsom bidrag och grönt avdrag. Med solceller kan du producera din egen el, minska dina elkostnader och öka värdet på din fastighet. Dessutom är solenergi en oändlig och gratis energikälla som aldrig kommer att ta slut, vilket ger dig trygghet och stabilitet för framtiden.

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot att göra din vision om solenergi till verklighet. Med Solsystem vid din sida får du inte bara högkvalitativa solceller och professionell installation, utan också personlig service och support som sträcker sig långt bortom dagen för installationen. Vi är din partner för solenergi i Kalmar och södra Sverige, och vi ser fram emot att hjälpa dig att göra en trygg och grön investering för framtiden.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.