Logo

Solceller Kronoberg

Vi arbetar uteslutande med solceller i Kronoberg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Kronoberg

Därför ska du välja oss för solceller i Kronoberg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Kronoberg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta Niklas, han är vår expert i Ljungby

010-788 28 32
niklas.noren@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Kronoberg

Varför ska jag välja solceller för mitt hem i Kronoberg?
Vilka fördelar erbjuder solceller i Kronoberg jämfört med traditionell elproduktion?
Hur fungerar solceller i Kronoberg under olika årstider och väderförhållanden?
Hur påverkar installationen av solceller mitt tak i Kronoberg?
Vilken typ av service och underhåll behöver solceller i Kronoberg?
Kan jag få bidrag eller subventioner för att installera solceller i Kronoberg?
Finns det några lokala regler eller tillstånd som behövs för att installera solceller i Kronoberg?
Hur kan jag få en kostnadsfri offert för solceller i Kronoberg?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Kronoberg

Som ett småländskt familjeföretag är vi på Solsystem stolta över att leverera prisvärda och smarta solcellsinstallationer till Kronoberg och södra Sverige. Vi erbjuder högkvalitativa solpaneler och en helhetslösning - från första möte till färdig installation och efterföljande service.

Hos oss får du en trygg, grön investering med hög avkastning.

Överträffa dina förväntningar

Vi startade Solsystem med en vision att göra det enklare för människor att investera i solenergi och påverka sin privatekonomi samt miljön positivt.

Genom att erbjuda helhetsentreprenad öppnar vi upp för fler att ta steget mot hållbar energi. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och säkerställa att både du och vår planet drar nytta av din investering.

Totalentreprenad

Med Solsystem får du en personlig projektledare som guider dig genom hela processen. Vi börjar med ett platsbesök för att förstå dina behov och möjligheter.

Genom att skapa en optimal offert baserad på ditt elbehov och önskemål om anläggningens utseende, säkerställer vi att du är helt nöjd med din solcellsanläggning.

Vi är noggranna med val av material och underleverantörer för att garantera en problemfri anläggning under många år.

Personlig kundvård och service

Vårt engagemang slutar inte när installationen är klar. Vi tar ansvar för eftermarknaden med service, support och reklamationer.

Hos Solsystem är vi här för att stanna och säkerställa att din solcellsanläggning fortsätter att prestera optimalt.

Referenser och projekt

Utforska våra senaste projekt och referenser för att se hur våra solpaneler har förvandlat tak runt om i landet. Hos oss får du en pålitlig och professionell partner för din solcellsanläggning i Kronoberg och södra Sverige.

Genom att välja solceller i Kronoberg investerar du inte bara i din egen framtid utan också i en mer hållbar och miljövänlig värld för kommande generationer.

Låt oss på Solsystem vara din partner i denna resa mot renare energi och lägre elkostnader. Kontakta oss idag för att komma igång med din resa mot hållbar energi i Kronoberg!

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.