Logo

Solceller Östergötland

Vi arbetar uteslutande med solceller i Östergötland av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Östergötland

Därför ska du välja oss för solceller i Östergötland

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Östergötland. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer?

Vanliga frågor och svar - Solceller Östergötland

Hur fungerar solceller i Östergötland?
Vilken installerad effekt rekommenderas för solceller i Östergötland?
Vad är den genomsnittliga solelproduktionen per år i Östergötland?
Vad kostar det att installera solceller i Östergötland?
Vad är fördelarna med att skaffa solceller i Östergötland?
Vilka garantier erbjuder ni för installationen av solceller i Östergötland?
Hur lång tid tar det att installera solceller på mitt tak i Östergötland?
Hur bidrar solceller i Östergötland till att minska belastningen på elnätet?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Östergötland

Välkommen till Solsystem - din pålitliga partner för solcellslösningar i Östergötland. Som lokal expert inom solenergi är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa solcellsanläggningar och batterilösningar som passar just dina behov och önskemål. Låt oss berätta hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av solenergi i Östergötland och bidra till en mer hållbar framtid för regionen.

Solceller och batteri i Östergötland

Vi på Solsystem erbjuder inte bara solceller utan även batterilösningar för att maximera din självförsörjning på förnybar energi i Östergötland. Genom att kombinera solceller med batterilagring kan du öka din energioberoende och minska ditt behov av att köpa el från elnätet. Kontakta oss för att lära dig mer om våra solceller och batterilösningar i Östergötland.

Solcellers elproduktion i Östergötland

En solcellsanläggning i Östergötland har potential att producera betydande mängder elektricitet tack vare det solrika klimatet i regionen. Genom att placera solpanelerna på taket på din fastighet i Östergötland kan du dra nytta av den generösa mängden solinstrålning och producera din egen förnybara el.

Så mycket solel producerar en solcellsanläggning i Östergötland per år

En genomsnittlig solcellsanläggning i Östergötland kan förväntas producera mellan 800 och 1100 kWh per installerad kilowatt per år, beroende på faktorer som solinstrålning, takets orientering och storleken på anläggningen. Med vår expertis kan vi hjälpa dig att beräkna den förväntade solelproduktionen för din specifika solcellsanläggning i Östergötland.

Hur fungerar installationen av solceller i Östergötland?

Installationen av solceller i Östergötland utförs av vårt team av erfarna och kvalificerade installatörer. Vi tar hand om hela processen åt dig, från planering och projektering till själva installationen på din fastighet. Vår målsättning är att göra installationen så smidig och enkel som möjligt för dig som kund.

(2) 430W Harplinge

Solinstrålning och solenergi i Östergötland

Östergötland är välsignat med en generös mängd solinstrålning, vilket gör det till en idealisk plats för solenergiproduktion. Med vårt solsystem kan du dra nytta av den rika solenergin och omvandla den till förnybar elektricitet för ditt hem eller företag. Låt oss visa dig hur du kan utnyttja solinriktningen i Östergötland för att maximera din solelproduktion och minska din klimatpåverkan.

Trygg installation av solceller i Östergötland

När det handlar om installationen av solceller är din trygghet vår högsta prioritet. Vårt team av kvalificerade installatörer på Solsystem arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa en säker och effektiv installation av dina solceller i Östergötland. Med vår expertis och erfarenhet kan du lita på att din solcellsanläggning installeras på rätt sätt och att den kommer att fungera optimalt under lång tid framöver.

Popularitet av solceller i Östergötland jämfört med resten av Sverige

I Östergötland har intresset för solceller ökat avsevärt de senaste åren, och regionen har blivit en av de ledande i Sverige när det gäller antalet installerade solcellsanläggningar. Med den ökande populariteten av solenergi i Östergötland finns det nu fler möjligheter än någonsin för invånarna att dra nytta av solens kraft och spara pengar på sina elkostnader.

Vill du skaffa solceller i Östergötland? Kontakta oss idag!

Om du är intresserad av att skaffa solceller i Östergötland är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss på Solsystem för en kostnadsfri konsultation där vi kan diskutera dina behov och önskemål och skräddarsy en solcellsanläggning som passar just dig. Med vårt engagemang för kvalitet och service är vi din pålitliga partner för solenergi i Östergötland.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.