Logo

Solceller Skåne

Vi arbetar uteslutande med solceller i Skåne av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Skåne

Därför ska du välja oss för solceller i Skåne

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Skåne. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Håkan

Intresserad av att veta mer? Kontakta Håkan, han är vår expert i Skåne

010-788 28 28
hakan.torntorp@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Skåne

Hur kan jag dra nytta av solenergi i Skåne?
Vad är den genomsnittliga effekten av solceller i Skåne?
Hur kan jag jämföra solceller i Skåne med andra energikällor?
Vad är fördelarna med solpaneler i Karlskrona jämfört med andra områden i Skåne?
Hur kan jag dra nytta av lokala fördelar för solceller i Skåne län?
Vad är skillnaden mellan solenergi och traditionell el från elnätet?
Hur påverkar bygglov installationen av solceller i Skåne?
Vad kan jag förvänta mig av eftermarknadsservice för min solcellsanläggning?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Skåne

Solsystem är inte bara ett företag. Vi är en familj, en familj med en passion för att göra skillnad. Med våra rötter djupt förankrade i Småland, sträcker vi nu våra vingar över södra Sverige och levererar solcellsinstallationer av högsta kvalitet till hela Skåne.

Vår mission är enkel – att göra solenergi tillgänglig för alla och att göra det med hjärtat.

Varför solceller i Skåne är rätt val för dig

Vi på Solsystem förstår att investeringar i energi inte bara handlar om pengar, det handlar om att göra en investering i framtiden.

Med vårt kunniga team och vårt fokus på kvalitet, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar varje gång.

Genom att välja solceller i Skåne väljer du inte bara en hållbar energikälla för ditt hem eller företag, du väljer också att investera i en grönare och mer hållbar framtid för dig själv och för kommande generationer.

Vår totalentreprenad – Från första möte till färdig installation

När du väljer Solsystem får du inte bara solceller, du får en partner. Vår personliga projektledare kommer att guida dig genom hela processen, från det första mötet till den färdiga installationen.

Vi förstår att varje projekt är unikt, och därför skräddarsyr vi varje installation efter dina specifika behov och önskemål.

Vi tar hand om allt, från platsbesök till val av material och installation, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av fördelarna med solenergi utan bekymmer.

Vi tar hand om dig – Före, under och efter installationen

På Solsystem tar vi inte bara ansvar för installationen, vi tar också ansvar för dig. Vår service sträcker sig långt bortom den sista skruven som skruvas in.

Vi finns här för dig före, under och efter installationen, redo att svara på dina frågor, lösa dina problem och se till att din solcellsanläggning fortsätter att prestera på topp under många år framöver.

När du väljer Solsystem, väljer du inte bara solceller, du väljer en partner för livet.

Ta steget mot en grönare framtid med Solsystem

Solsystem är inte bara ett företag, vi är en rörelse. En rörelse mot en grönare, mer hållbar framtid för oss alla.

Genom att välja solceller i Skåne väljer du inte bara att spara pengar på din elräkning, du väljer också att göra en investering i miljön och i framtiden.

Ta steget idag och låt oss på Solsystem guida dig mot en ljusare och grönare framtid.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.