Logo

Solceller Västra Götaland

Vi arbetar uteslutande med solceller i Västra götaland av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Västra Götaland

Därför ska du välja oss för solceller i Västra götaland

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Västra götaland. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Rasmus

Intresserad av att veta mer? Kontakta Rasmus, han är vår expert i Västra götaland

010-788 28 25
rasmus.karphed@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Västra götaland

Vilka fördelar erbjuder solcellsanläggningar i Västra Götaland för mitt företag?
Hur kan jag dra nytta av solceller i Västra Götaland för min privata bostad?
Vilka steg ingår i installationen av solceller i Västra Götaland?
Finns det några ekonomiska incitament för att installera solceller i Västra Götaland?
Hur lång tid tar det att installera solceller i Västra Götaland?
Vad är de största utmaningarna vid installation av solceller i Västra Götaland?
Vilka faktorer bör jag överväga innan jag installerar solceller i Västra Götaland?
Hur kan jag komma igång med att skaffa solceller i Västra Götaland?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Västra Götaland

Solsystem är ett småländskt familjeföretag med rötterna i solcellsbranschen. Vi erbjuder prisvärda och smarta lösningar för solenergi till största delen av södra Sverige, inklusive Västra Götaland. Med fokus på högsta kvalitet och enkelhet tar vi ett helhetsansvar för din investering, från första möte till färdig installation och underhållsservice.

Överträffa dina förväntningar med solsystem

Vi startade Solsystem med ett mål: att göra det enklare för svenskar att investera i solenergi och därigenom påverka sin privatekonomi och miljön positivt. Med passion och erfarenhet levererar vi trygga, estetiska och professionella installationer för att överträffa dina förväntningar. Vi vill se till att du och vår planet tjänar på din investering.

Fördelarna med solceller

Solceller erbjuder en rad fördelar för både privatpersoner och företag i Västra Götaland. Med den generösa mängden soltimmar som regionen får under året, är solceller ett särskilt attraktivt alternativ för att producera egen energi och minska beroendet av externa energikällor.

Genom att installera solceller i Västra Götaland kan man dra nytta av den långsiktiga ekonomiska fördelen med minskade elkostnader och ibland till och med sälja överskott av producerad energi till elnätet. Dessutom bidrar användningen av solenergi till en minskad miljöpåverkan genom att minska koldioxidutsläppen och främja en mer hållbar energiproduktion.

För företag innebär investeringen i solcellsanläggningar i Västra Götaland inte bara ekonomiska fördelar utan också en möjlighet att visa sitt engagemang för hållbarhet och miljövänliga affärsprinciper. Med högkvalitativa solceller installerade av erfarna yrkespersoner kan man vara säker på att maximera effektiviteten och få ut det bästa av solenergins potential i denna dynamiska region.

Totalentreprenad för din trygghet

När du väljer Solsystem får du en personlig projektledare som guidar dig genom hela processen. Vi börjar med ett platsbesök för att förstå dina behov och möjligheter, skapar sedan en optimal offert och säkerställer att du är helt nöjd med din solcellsanläggning. Vårt mål är att erbjuda en problemfri installation under många år framöver.

Eftermarknadservice för solcellsanläggningar

Vi tar inte bara ansvar under installationen – vi finns där för dig även efteråt. Med vår eftermarknadservice, inklusive support och underhåll, ser vi till att din solcellsanläggning fortsätter att prestera på bästa möjliga sätt. Hos Solsystem är vi här för att stanna för evigt, inte bara "komma och gå".

(2) 430W Harplinge

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om hur du kan investera i solceller i Västra Götaland med Solsystem? Kontakta oss idag för en personlig konsultation eller läs mer om våra tjänster här. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot grön energi!

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.