Logo

Solpaneler Halland

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Halland av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Halland

Därför ska du välja oss för solpaneler i Halland

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Halland. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Martin

Intresserad av att veta mer? Kontakta Martin, han är vår expert i Halland

010-788 28 20
martin.andersson@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Halland

Hur fungerar installationen av solpaneler i Halland?
Vad är den förväntade årsproduktionen för solpaneler i Halland?
Kan jag skaffa solceller för mitt hem i Halland?
Vilken typ av service erbjuder ni för solpaneler i Halland?
Kan ni hjälpa till med att skaffa solpaneler för större projekt i Halland?
Vilka tjänster erbjuder ni för solpaneler i Halland?
Kan jag skaffa solpaneler även om mitt tak är av mindre storlek?
Hur mycket solel kan jag förvänta mig att producera per år med solpaneler i Halland?
Vad är den genomsnittliga kostnaden för att installera solpaneler i Halland?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Halland

Vill du minska dina elkostnader samtidigt som du bidrar till en grönare framtid? Då är solpaneler i Halland det perfekta valet för dig!

Hos Solsystem erbjuder vi skräddarsydda solenergilösningar för både privatpersoner och företag i Halland och dess omgivningar.

Med vårt engagemang för kvalitet och service är vi här för att göra din övergång till solenergi så smidig och lönsam som möjligt.

Varför välja solpaneler i Halland med Solsystem?

När du väljer Solsystem för dina solpaneler i Halland kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter och en service av högsta standard.

Vårt erfarna team av solenergiprofessionella tar hand om allt från planering och installation till underhåll och support.

Vi lyssnar på dina behov och önskemål för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig och din fastighet i Halland.

Solpaneler i Halland för alla behov och önskemål

Oavsett om du vill installera solpaneler på ditt tak för att minska din elkostnad, bidra till en renare miljö eller helt enkelt bli mer självförsörjande när det gäller energi, har vi på Solsystem lösningen för dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av solpaneler och solenergipaket som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Våra solenergilösningar är designade för att maximera din energiproduktion och ge dig bästa möjliga avkastning på din investering.

Professionell installation av solpaneler i Halland

När det kommer till installation av solpaneler i Halland är det viktigt att anlita en pålitlig och erfaren leverantör för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Hos Solsystem har vi gedigen erfarenhet och expertis inom solenergi och vårt team av certifierade montörer ser till att din solcellsanläggning installeras korrekt och effektivt.

Vi tar hand om allt från förberedelser och montering till anslutning till elnätet och driftsättning, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av fördelarna med solenergi utan krångel.

Få mer än bara solpaneler i Halland

När du väljer Solsystem för dina solpaneler i Halland får du inte bara högkvalitativa produkter och professionell installation, utan också en dedikerad service och support under hela processen.

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att din investering i solenergi blir en framgång både för dig och för vår planet.

Med vårt engagemang för kvalitet, hållbarhet och långsiktiga relationer är vi här för att stödja dig genom hela din resa mot grönare energi i Halland och bortom.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.