Logo

Solpaneler Kalmar

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Kalmar av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Kalmar

Därför ska du välja oss för solpaneler i Kalmar

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Kalmar. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Leif

Intresserad av att veta mer? Kontakta Leif, han är vår expert i Kalmar

010-788 28 26
leif.cangemark@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Kalmar

Vad är fördelarna med att investera i solpaneler i Kalmar?
Vilka typer av solpaneler finns tillgängliga för installation i Kalmar?
Hur fungerar installationen av solpaneler på mitt tak i Kalmar?
Vilken typ av underhåll kräver solpaneler i Kalmar?
Kan jag använda solpaneler för att producera egen solel till mitt hus i Kalmar?
Hur passar solcellsanläggningar för villatak i Kalmar?
Finns det några bidrag eller incitament tillgängliga för installation av solpaneler i Kalmar?
Hur kan jag kontakta er för mer information om solpaneler i Kalmar?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Kalmar

Välkommen till Solsystem, din pålitliga partner för solenergilösningar i Kalmar. Vi är ett småländskt familjeföretag med djupa rötter i solcellsbranschen och vi är stolta över att leverera prisvärda och smarta lösningar till hela Kalmarområdet.

Med vårt fokus på högkvalitativa solpaneler och en engagerad och erfaren personal, strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att din investering i solenergi blir en framgångsrik och hållbar affär.

Varför välja solpaneler i Kalmar?

Att välja solpaneler i Kalmar är inte bara ett sätt att minska din miljöpåverkan och spara pengar på elräkningen, det är också ett sätt att investera i din egen framtid och planetens hälsa. Med det soliga klimatet i Kalmar har du en stor potential att producera din egen solel och minska din beroende av konventionell energi. Dessutom kan du dra nytta av olika incitament och bidrag som kan göra din investering ännu mer lönsam.

Våra skräddarsydda solenergilösningar

Vi förstår att varje fastighet är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda solenergilösningar som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Våra experter kommer att göra en noggrann analys av din fastighets potential och skapa en skräddarsydd plan som passar dig bäst. Oavsett om det är ett villatak, en industribyggnad eller ett jordbruksföretag, kan vi skapa en solenergilösning som är perfekt för dig.

Hur fungerar installationen av solpaneler i Kalmar?

Installationen av solpaneler i Kalmar är enkel och smidig med hjälp av vårt erfarna team av montörer. Vi tar hand om allt från förberedelserna till färdig installation, och vi ser till att allt görs enligt högsta standard för att säkerställa en långvarig och effektiv drift av din solcellsanläggning. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig.

Vi lämnar inte dig när installationen är klar

När din solcellsanläggning är installerad är vår service och support inte slut. Vi finns alltid till hands för att svara på dina frågor, lösa eventuella problem och se till att din anläggning fortsätter att prestera på topp under lång tid framöver. Vi är här för att se till att din investering i solenergi fortsätter att vara lönsam och hållbar under många år framöver.

Kontakta oss idag för mer information

Är du redo att ta steget mot en grönare och mer ekonomisk framtid med solpaneler i Kalmar? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig att göra en trygg och hållbar investering för dig och din familj. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att skapa en ljusare framtid för oss alla.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.