Logo

Solpaneler Östergötland

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Östergötland av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Östergötland

Därför ska du välja oss för solpaneler i Östergötland

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Östergötland. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Östergötland

Vad är fördelarna med att installera solpaneler i Östergötland?
Hur fungerar solpaneler i Östergötland?
Vilka faktorer påverkar den installerade effekten av solpaneler i Östergötland?
Hur kan jag skaffa solpaneler i Östergötland?
Vad kostar installationen av solpaneler i Östergötland?
Hur bidrar solpaneler i Östergötland till en bättre miljö?
Vilken typ av växelriktare används för solpaneler i Östergötland?
Vad är livslängden för solpaneler i Östergötland?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Östergötland

Välkommen till Solsystem – din partner för solenergi i Östergötland. Vi är ett småländskt familjeföretag med en stark passion för att göra solenergi tillgängligt och prisvärt för dig.

Med högkvalitativa solpaneler och skräddarsydda lösningar är vi här för att överträffa dina förväntningar och se till att både du och vår planet tjänar på din investering.

Varför solpaneler i Östergötland?

Östergötland erbjuder ett idealiskt klimat för solenergi med sina långa sommardagar och en riklig mängd solinstrålning året runt.

Genom att installera solpaneler på ditt tak i Östergötland kan du dra nytta av den här naturliga resursen och minska din beroende av det traditionella elnätet samtidigt som du sparar pengar och bidrar till en mer hållbar framtid för kommande generationer.

Vi erbjuder totalentreprenad i Östergötland

När du väljer Solsystem för din solenergilösning i Östergötland får du en personlig projektledare som lotsar dig genom hela processen, från det första platsbesöket till den färdiga installationen och eftermarknadsservicen.

Vi förstår att varje fastighet är unik, vilket är därför vi skapar skräddarsydda offert baserade på dina specifika behov och önskemål.

Med vårt fokus på kvalitet och noggrannhet kan du lita på att din solcellsanläggning kommer att fungera problemfritt under många år framöver.

Hållbarhet är vårt fokus

På Solsystem är hållbarhet mer än bara ett ord – det är en livsstil. Genom att välja solenergi bidrar du aktivt till att minska koldioxidutsläppen och bevara vår miljö för framtida generationer.

Vi är stolta över att kunna erbjuda solpaneler av högsta kvalitet som producerar ren och förnybar energi samtidigt som de minskar din miljöpåverkan.

Kontakta oss för mer information

Är du redo att skaffa solpaneler för din fastighet i Östergötland? Kontakta oss på Solsystem idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Tillsammans kan vi göra Östergötland grönare och skapa en bättre framtid för oss alla.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.