Logo

Solpaneler Borås

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Borås av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Borås

Därför ska du välja oss för solpaneler i Borås

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Borås. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Vi är supernöjda med vår anläggning med solpaneler från Solsystem! Bra rådgivning inför beställning och anläggningen har levererat över förväntan. Snabb montering och bra dialog kring var kablage och allt ska sitta för att få en estetik i det hela också. Inget krångel, allt flyter på smidigt och man får hela tiden information om vad som händer. Vi rekommenderar verkligen Solsystem! /Malin Östlund

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta en av våra experter

010-788 28 20
info@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Borås

Vilka fördelar erbjuder installation av solpaneler för mitt hem i Borås?
Hur kan Solsystem hjälpa mig att installera solpaneler på mitt tak?
Hur lång tid tar det att installera solpaneler i Borås?
Vilka typer av solpaneler erbjuder Solsystem?
Kan jag få ekonomiskt stöd eller subventioner för att installera solpaneler i Borås?
Hur påverkar solpaneler värdet på min fastighet i Borås?
Behöver jag genomföra något underhåll på mina solpaneler?
Hur kan jag komma igång med installation av solpaneler i Borås?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Borås

Solsystem står i frontlinjen för att driva Borås och hela Sverige mot en grönare och mer hållbar framtid.

Som ett familjeägt företag med rötterna djupt förankrade i den småländska myllan, har vi ett brinnande engagemang för att leverera solenergilösningar som inte bara är smarta och prisvärda men också av högsta möjliga kvalitet.

Genom att välja oss tar du ett steg mot en ljusare framtid, där ditt hem eller företag bidrar till en renare miljö, helt på naturens villkor.

Är du intresserad av att installerar solpaneler?

Så fungerar solpaneler: Revolutionen bakom grön energi i Borås

Solpanelstekniken är hjärtat i den gröna energirevolutionen, och i Borås är vi redo att ta den till nästa nivå. Våra solpaneler, som är rigoröst utvalda för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet, garanterar att du får ut det mesta av varje solstråle – även under de mest skiftande väderförhållanden som Borås kan erbjuda.

Med Solsystem får du tillgång till den senaste teknologin som säkerställer att din investering i solpaneler i Borås är både långsiktig och fruktbärande.

Fördelarna med solpaneler för Borås hushåll och företag

Investerar du i solpaneler får du inte bara lägre energikostnader och minskar ditt koldioxidavtryck; du blir också en del av lösningen för en bättre framtid.

För Borås hushåll och företag innebär detta en unik möjlighet att påverka både sin ekonomi och miljön på positiva sätt. Solsystem är här för att hjälpa dig med din investering som är både ekonomiskt fördelaktig och en del i att skydda vår planet.

Installation av solpaneler i Borås

Från det första mötet till den färdiga installationen, Solsystem garanterar en process som är både effektiv och problemfri. Våra kvalitetssäkrade montörer, som specialiserar sig på installation av solpaneler, ser till att varje projekt överträffar dina förväntningar.

Vi tar hand om dig hela vägen, från att skapa en skräddarsydd offert baserad på dina unika behov till att säkerställa att installationen av solpaneler går smidigt.

Bidra till Borås gröna omställning med solpaneler

Varje installation av solpaneler är ett steg mot en grönare framtid för Borås. Genom att välja Solsystem spelar du en aktiv roll i denna omställning, du bidrar till en bättre miljö och visar vägen för andra. Tillsammans kan vi göra Borås till en förebild för hållbar utveckling, både i Sverige och globalt.

Optimera din fastighet i Borås med effektiva solpaneler

Ingen fastighet är för stor eller för liten för solenergi. Våra anpassade solpanelssystem, installerade av experter som känner till Borås in och ut, är utformade för att maximera din energiproduktion. Det innebär att du kan producera din egen rena energi direkt från taket, och samtidigt bidra till en hållbar framtid för oss alla.

Installera solpaneler: En steg-för-steg guide

Att ta steget att installera solpaneler i Borås med Solsystem är en resa mot en mer hållbar framtid. Vi följer dig hela vägen, från första tanke till den dagen du producerar din egen energi.

Det börjar med ett personligt möte och hembesök där vi tillsammans utvärderar dina behov och potentialen för din fastighet. Efter det skräddarsyr vi en lösning som matchar dina önskemål och budget.

Våra expertinstallatörer tar sedan hand om en smidig och effektiv installation, med minimal störning för dig och din vardag. Med Solsystem får du inte bara solpaneler; du får en partner som hjälper, stödjer och guidar dig genom varje steg i processen.

Solpanelsstöd och subventioner

Solsystem är väl insatta i de lokala subventionerna och statliga stödprogrammen som kan hjälpa dig att maximera din investering.

Vi hjälper dig att navigera i bidragsdjungeln och ser till att du får tillgång till alla tillgängliga medel. Detta bidrar inte bara till en lägre initial kostnad utan också till en snabbare återbetalning på din investering i solenergi.

Framgångsberättelser: Lokala projekt med solpaneler i Borås

Många i Borås har redan upptäckt fördelarna med solenergi genom Solsystem. Våra framgångsberättelser sträcker sig från små bostadshus till stora företagsanläggningar, alla med sina unika förutsättningar och behov.

Genom att läsa om dessa projekt kan du få en bild av hur vi anpassar våra lösningar för att möta just dina förväntningar och hur vi kan transformera även din fastighet med effektiva solpaneler.

Planera för framtiden: Solpaneler som en långsiktig investering i Borås

Att investera i solpaneler idag är att säkra din och planetens framtid. Med Solsystem får du inte bara en omedelbar minskning av dina energikostnader utan också en långsiktig lösning som bidrar till en hållbar utveckling.

Vi ser till att din investering är framtidssäker, med högkvalitativa solpaneler som är byggda för att hålla. Genom att välja oss får du tillgång till den senaste tekniken, omfattande garantier och en partner som står vid din sida genom soliga och molniga dagar.

Med Solsystem kan du vara säker på att din övergång till solenergi är i trygga händer. Vårt engagemang sträcker sig bortom installationen; vi är här för att se till att dina solpaneler presterar på topp år efter år.

Kontakta oss idag för att börja din resa mot en hållbar framtid med solenergi i Borås.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.