Logo

Solpaneler Göteborg

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Göteborg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Göteborg

Därför ska du välja oss för solpaneler i Göteborg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Göteborg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Rasmus

Intresserad av att veta mer? Kontakta Rasmus, han är vår expert i Göteborg

010-788 28 25

rasmus.karphed@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Göteborg

Behöver jag bygglov för att installera solpaneler i Göteborg?
Hur lång är livslängden på solpaneler?
Vilka är de lokala fördelarna med att installera solpaneler i Göteborg?
Kan solenergi verkligen göra skillnad i Göteborgs klimat?
Hur vet jag om mitt tak är lämpligt för solpaneler?
Vad kostar det att installera solpaneler?
Vilka steg ingår i installationsprocessen av solpaneler?
Hur snabbt kan jag förvänta mig att se en avkastning på min investering i solpaneler
Hur påverkar Sveriges geografiska läge effektiviteten hos solpaneler, och finns det skatteavdrag för installationen?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Göteborg

I Göteborgs urbana landskap blomstrar en grön revolution, och Solsystem är i framkant med att leverera solpaneler av högsta kvalitet. Med vårt engagemang för hållbarhet och innovation erbjuder vi göteborgarna en chans att omvandla sina hem till kraftverk av förnybar energi.

Att installera solpaneler i Göteborg innebär inte bara att minska koldioxidavtrycket utan också att ta del av ekonomiska fördelar tack vare minskade elräkningar och statliga incitament.

Vår process är enkel och anpassad, från första konsultationen till den slutgiltiga installationen, vi säkerställer att varje steg är skräddarsytt för dina behov.

Ska du installera solpaneler till ditt hus?

Installation av solpaneler i Göteborg

Att välja att installera solpaneler är ett stort beslut som kräver noggrann planering och förståelse. Hos Solsystem tar vi ett helhetsgrepp om processen.

Vi börjar med en noggrann utvärdering av ditt tak för att optimera placeringen av solpanelerna för maximal effekt.

Vi hjälper dig att göra övergången till solenergi smidigare och enklare än någonsin.

Bygglov för solpaneler: Vad Göteborgs invånare behöver veta

Innan du påbörjar din solenergiresa, är det viktigt att förstå kraven kring bygglov. Solsystem har en djupgående kunskap om Göteborgs specifika förordningar och hjälper dig genom varje steg för att säkerställa att din installation inte bara uppfyller alla lagkrav utan också optimerar din investering.

Vi hjälper dig med det administrativa, från ansökan om bygglov till slutgodkännande, så att du kan fokusera på de långsiktiga fördelarna med dina solpaneler.

Solenergi i Göteborg: Investera för en hållbar framtid

Solenergi är inte bara en investering i din fastighet utan också i vår planets framtid. I Göteborg, där miljömedvetenheten är hög, erbjuder Solsystem skräddarsydda solenergilösningar som maximerar din energiproduktion och minimerar ditt ekologiska fotavtryck.

Vårt mål är att hjälpa varje göteborgare att bli en del av lösningen mot klimatförändringarna genom att göra övergången till solenergi så enkel och fördelaktig som möjligt.

Installation

Varför installera solpaneler?

Att investera i solpaneler är ett kraftfullt sätt för göteborgare att påverka både sin ekonomi och miljön positivt. Med Solsystems omfattande kunskap och engagemang för kvalitet, kan vi säkerställa att din investering ger optimal avkastning.

Våra solpaneler är designade för att passa just ditt hem och dina energibehov, vilket ger dig möjligheten att producera ren energi och samtidigt njuta av ekonomiska besparingar över tid.

Varför installera solpaneler i Göteborg?

Att välja att installera solpaneler i Göteborg är inte bara en investering i ditt hem, det är ett steg mot en grönare framtid. I en tid där hållbarhet blir allt viktigare, erbjuder solenergi en möjlighet att minska vårt kolavtryck och bidra till en mer hållbar energiförsörjning.

Solsystem ger dig möjligheten att dra nytta av solenergin, vilket inte bara sänker dina energikostnader utan också ökar värdet på din fastighet. Tillsammans tar vi steg mot Göteborgs vision om en mer hållbar stad.

Lokala fördelar: Solpanelers inverkan på Göteborg

Genom att installera solpaneler bidrar du till Göteborgs gröna omställning. Staden står inför utmaningen att minska sitt beroende av fossila bränslen, och varje solpanel som installeras är ett steg i rätt riktning.

Lokala fördelar inkluderar inte bara lägre elräkningar för invånarna utan också en stärkt lokal ekonomi genom skapandet av gröna jobb. Solsystem är stolta över att vara en del av denna positiva förändring, att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar Göteborgs unika förutsättningar.

Från tak till energi: Hur solpaneler förvandlar Göteborgs hem

Med solpaneler på taket förvandlas ditt hem i Göteborg till en energiproducerande enhet. Solsystems expertteam optimerar placeringen av dina solpaneler för att maximera energiproduktionen, vilket säkerställer att du får ut det mesta av din investering.

Processen från tak till energi är enkel och effektiv, med minimal inverkan på ditt dagliga liv. Låt ditt tak bidra till ett hållbart Göteborg genom att omvandla solljus till ren energi.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.