Logo

Installera solceller Sölvesborg

Vi arbetar uteslutande med solceller i Sölvesborg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Installera solceller Sölvesborg

Därför ska du välja oss för solceller i Sölvesborg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Sölvesborg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta Tobbe, han är vår expert i Sölvesborg

0720-240 120
tobbe@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Installera solceller Sölvesborg

Vad behöver jag veta innan jag installerar solceller på mitt hus i Sölvesborg?
Hur mycket kostar en solcellsanläggning i Sölvesborg, och finns det några ekonomiska incitament?
Kan jag installera solceller själv, eller behöver jag anlita en professionell?
Hur minskar solceller mina elkostnader, och hur snabbt kan jag förvänta mig en återbetalning på min investering?
Kan jag dra nytta av solenergi även under mindre soliga dagar i Sölvesborg?
Vilken typ av underhåll krävs för min solcellsanläggning?
Hur väljer jag den bästa solcellslösningen för mitt hem i Sölvesborg?
Vilka är de miljömässiga fördelarna med att installera solceller?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Kopia av Torbjörn Petersson, Ljungby - kopia

Installera solceller Sölvesborg

Att installera solceller i Sölvesborg representerar en framtidssäker investering för både hushåll och företag. I takt med att efterfrågan på hållbara energilösningar ökar, erbjuder Sölvesborgs lokala klimat utmärkta förutsättningar för solenergi.

Vi belyser vikten av att välja rätt solcellsanläggning som passar just dina behov och hur du kan utnyttja lokala incitament och bidrag för att göra din investering ännu mer lönsam.

Idag är dagen då du får chansen att investera i din egen framtid med högkvalitativa solcellslösningar till ett attraktivt pris, som enkelt hjälper dig att sänka dina energikostnader för hela hemmet.

Så minskar du dina elkostnader med solceller i Sölvesborg

Med solceller på ditt tak i Sölvesborg kan du se fram emot en markant minskning av dina elkostnader. Solenergi är inte bara ren och förnybar, utan också en ekonomiskt vettig lösning för att minska beroendet av traditionell el.

Varför solceller är den bästa investeringen för ditt hus i Sölvesborg

Solceller är mer än bara en energikälla; de är en långsiktig investering i ditt hem och din ekonomiska framtid i Sölvesborg. Det finns många fördelar med att installera solceller, allt från ökat fastighetsvärde till bidraget till en grönare planet.

Körsbärsgatan 6, Malmö

Steg-för-steg: Installation av solceller för ditt hem i Sölvesborg

Att installera solceller är ett viktigt steg mot att minska ditt hushålls koldioxidavtryck och energikostnader. Här är en guide för hur du går tillväga i Jönköping.

Steg 1: Kontakta oss på Solsystem

Första steget mot solceller hemma eller till ditt företag är att kontakta oss på Solsystem och boka in en tid för ett hembesök.

Steg 2: Hembesök

Energiförbrukning: Vi börjar med att utvärdera din årliga energiförbrukning. Detta hjälper oss att bestämma storleken på det solcellssystem du behöver.

Takbedömning: Vi kontrollerar ditt taks läge och tillstånd. Idealiskt bör taket ha god exponering mot söder utan skuggande träd eller byggnader.

Steg 3: Planering och design

Våra experter ritar upp förslag utifrån dina förutsättningar på hur du på mest effektiva sättet får ut mest av dina solpaneler.

Anpassad Lösning: Få en anpassad lösning baserat på ditt hems specifika behov och förutsättningar.

Steg 4: Ansökan om tillstånd

Bygglov: Vi hjälper dig kontrollera med Jönköpings kommun om du behöver bygglov för installationen.

Steg 5: Installation

Våracertifierade installatörer kommer och monterar solpanelerna hos dig utifrån vad ni kommit överens om. Detta tar från några dagar upp till någon vecka beroende på komplexiteten och storleken på projektet.

Steg 6: Anslutning och inspektion

Nätanslutning: Systemet kopplas till elnätet. Du kan behöva en inspektion från elbolaget eller kommunen för att godkänna installationen.

Inspektion: En slutlig inspektion säkerställer att allt är korrekt installerat och uppfyller alla lokala föreskrifter.

Steg 7: Aktivering

Driftsättning: När allt är godkänt kan solcellssystemet aktiveras. Du börjar nu producera din egen el.

Övervakning: Vi lär dig hur du övervakar systemets prestanda för att maximera din energiproduktion.

Steg 8: Underhåll

Solsystemen kräver minimalt med underhåll men det kan va bra att se över någon gång per år att det inte är smuts på solcellerna osv. Om du följer våra rekommendationer för underhåll kommer ditt system fungerar effektivt under många år framöver. Och vill du ha hjälp så finns vi alltid där för dig, bara att ringa så hjälper vi dig.

Genom att följa dessa steg kan vi framgångsrikt installera solceller på ditt hem i Sölvesborg och bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du njuter av lägre energikostnader.

365W Falkenberg

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.