Logo

Installera solceller Kungsbacka

Vi arbetar uteslutande med solceller i Kungsbacka av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Installera solceller Kungsbacka

Därför ska du välja oss för solceller i Kungsbacka

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Kungsbacka. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Rasmus

Intresserad av att veta mer? Kontakta Rasmus, han är vår expert i Halmstad

010-788 28 25
rasmus.karphed@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Installera solceller Kungsbacka

Måste jag ansöka om tillstånd för att installera solceller på mitt företag i Kungsbacka?
Hur bestämmer jag vilken typ av solcellsinstallation som passar mitt företags behov?
Kan jag installera solceller på en byggnad som ligger i skuggan större delen av dagen?
Är det möjligt att uppgradera mitt solcellssystem i framtiden?
Hur påverkar installationen av solceller mitt företags driftskostnader?
Vad händer om mina solceller producerar mer energi än vad jag använder?
Hur lång tid tar det från beslut till att solcellerna är installerade och i drift?
Kan jag använda solenergi till att driva hela mitt företag?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Installera solceller Kungsbacka

Att installera solceller i Kungsbacka är inte bara ett smart ekonomiskt beslut, utan också ett steg mot en hållbarare framtid. Med en ökande efterfrågan på grön energi står Kungsbacka inför en unik möjlighet att leda vägen för solenergi i regionen. Solenergi erbjuder en ren, förnybar energikälla som drastiskt kan minska dina elräkningar och öka värdet på din fastighet.

Genom att välja solceller bidrar du till att minska koldioxidutsläppen och stödjer den lokala ekonomin genom att skapa gröna jobb. Dessutom, med Sveriges regeringens stödprogram och skattereduktioner för grön teknik, har det aldrig varit enklare eller mer fördelaktigt att investera i solenergi.

Ska du på att skaffa solceller? Vi är specialister på solcellsinstallationer

Varför fastighetsägare väljer att installera solceller i Kungsbacka

Fastighetsägare i Kungsbacka väljer att installera solceller av många anledningar. Den mest uppenbara är den ekonomiska besparingen. Solceller genererar el direkt från solen, vilket minskar beroendet av köpt el och skyddar mot framtida elprishöjningar. Förutom de ekonomiska fördelarna spelar också miljöaspekten en stor roll.

Fastighetsägare tar ett aktivt steg mot att minska sitt koldioxidavtryck och bidra till ett hållbart samhälle. Solenergi är en outtömlig resurs, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ till fossila bränslen. Att investera i solceller är också ett sätt att öka fastighetens attraktivitet och marknadsvärde, vilket är en viktig övervägning för många fastighetsägare.

Komplett checklista för solcellsinstallation i Kungsbacka

Bedöm ditt tak: Kontrollera takets läge, lutning och skuggning för att säkerställa optimal solcellseffektivitet.

Förstå dina energibehov: Analysera din nuvarande energianvändning för att dimensionera solcellssystemet korrekt.

Välj rätt leverantör: Jämför offerter och välj en certifierad installatör med goda referenser, som Solsystem.

Ansök om tillstånd: Kontrollera om du behöver bygglov för din installation och ansök i god tid.

Utforska finansieringsalternativ: Undersök statliga bidrag, skattereduktioner och andra finansieringsmöjligheter.

Installation: Koordinera med din leverantör för en smidig installationsprocess.

Efterkontroll och underhåll: Planera regelbundet underhåll och övervakning av systemet för att säkerställa långsiktig prestanda.

Njut av din solenergi: Efter installationen kan du börja producera egen grön energi och se dina energikostnader sjunka.

Så optimerar du din solcellsinstallation i Kungsbacka

Att optimera din solcellsinstallation i Kungsbacka handlar om mer än att bara välja solpaneler av hög kvalitet. Det börjar med en noggrann bedömning av ditt tak, inklusive dess orientering, lutning och eventuella skuggande objekt. Användning av en erfaren leverantör som Solsystem kan hjälpa dig att navigera dessa initiala steg och säkerställa att din installation är optimalt utformad för att maximera solenergiproduktionen.

Det är också viktigt att tänka på framtida energibehov och överväga systemets skalbarhet. Slutligen är regelbundet underhåll nyckeln till att hålla din installation i toppskick och säkerställa att du får ut mesta möjliga av din investering över tid.

Företagarens guide till solenergi: Installera solceller Kungsbacka

För företagare i Kungsbacka representerar solenergi en möjlighet att minska driftskostnader och stärka sitt varumärke som miljömedvetet. Nyckeln till en framgångsrik företagsinstallation är att noggrant utvärdera din verksamhets energibehov och att välja en solcellslösning som inte bara är kostnadseffektiv utan också anpassad till ditt företags specifika krav.

Att engagera en pålitlig partner som Solsystem för att genomföra en detaljerad analys och planering av projektet kan hjälpa till att säkerställa att din solcellsinstallation blir en lönsam investering. Glöm inte att utforska tillgängliga incitament och subventioner som kan göra din övergång till solenergi ännu mer ekonomisk.

Körsbärsgatan 6, Malmö

Få grön energi genom att installera solceller på ditt hus i Kungsbacka

Att installera solceller på ditt hus i Kungsbacka är ett effektivt sätt att bidra till en hållbar framtid samtidigt som du drar nytta av ekonomiska besparingar. Steget att välja rätt solcellssystem börjar med att förstå ditt hushålls unika energibehov.

Det är viktigt att välja en installation som inte bara passar ditt tak utan också dina energikonsumtionsmönster. Att arbeta med en erfaren installerare som Solsystem kan ge dig tillgång till skräddarsydda lösningar som optimerar din energiproduktion och minskar din miljöpåverkan. Kom ihåg att effektiv energianvändning och solenergi tillsammans kan transformera ditt hem till en modell för hållbar levnad.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.