Logo

Solceller Gislaved

Vi arbetar uteslutande med solceller i Gislaved av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Gislaved

Därför ska du välja oss för solceller i Gislaved

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Gislaved. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Bra kommunikation, bra service och folk som vill hjälpa 24/24. Tycker att det var det bästa valet! Så nöjd! Tack! / Gildo Torato

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta Christopher, han är vår expert i Gislaved

Vanliga frågor och svar - solceller Gislaved

Hur anpassar Solsystem sina solcellslösningar för olika typer av fastigheter?
Vilka steg ingår i processen för att installera solceller genom Solsystem i Gislaved?
Är solcellsanläggningar i Gislaved beroende av väderförhållandena?
Hur stor investering krävs för att installera solceller i Gislaved?
Kan solceller i Gislaved användas tillsammans med energilagringslösningar som batterier?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Gislaved

I Gislaved är framtiden ljus och grön, tack vare en växande utveckling av solceller. Solsystem leder an i denna förändring genom att erbjuda avancerade solcellslösningar för både privatpersoner och företag.

Dessa solcellssystem är inte bara ett sätt att minska beroendet av traditionell energiproduktion, utan de representerar också en viktig steg mot en hållbar framtid. Invånare i Gislaved har nu möjligheten att producera egen solel, vilket minskar energikostnader och bidrar till ett renare Sverige.

Varje installation är skräddarsydd, vilket säkerställer att den är optimalt anpassad till varje unikt tak och energibehov. Med Solsystem är övergången till solenergi inte bara enkelt och kostnadseffektivt, det är också ett viktigt steg mot en hållbar och självförsörjande framtid.

Solceller Gislaved: Hållbar energi för en ljus framtid

Vi på Solsystem är engagerade i att leverera hållbar energi till Gislaveds hushåll och företag. Våra solcellssystem är utformade för att maximera energieffektiviteten och bidra till en ljusare och renare framtid för samhället. Förvandla ditt hem i Gislaved till en energieffektiv och självförsörjande enhet. Våra solceller från Gislaved Energi erbjuder en ekonomisk och miljövänlig lösning för dina energibehov.

solcellsanlägnning

Installera solceller i Gislaved: Steg-för-steg guide

Steg 1: Kontakta oss på Solsystem

Första steget mot solceller hemma eller till ditt företag är att kontakta oss på Solsystem och boka in en tid för ett hembesök.

Steg 2: Hembesök

Energiförbrukning: Vi börjar med att utvärdera din årliga energiförbrukning. Detta hjälper oss att bestämma storleken på det solcellssystem du behöver.

Takbedömning: Vi kontrollerar ditt taks läge och tillstånd. Idealiskt bör taket ha god exponering mot söder utan skuggande träd eller byggnader.

Steg 3: Planering och design

Våra experter ritar upp förslag utifrån dina förutsättningar på hur du på mest effektiva sättet får ut mest av dina solpaneler.

Anpassad Lösning: Få en anpassad lösning baserat på ditt hems specifika behov och förutsättningar.

Steg 4: Ansökan om tillstånd

Bygglov: Vi hjälper dig kontrollera med Jönköpings kommun om du behöver bygglov för installationen.

Steg 5: Installation

Våracertifierade installatörer kommer och monterar solpanelerna hos dig utifrån vad ni kommit överens om. Detta tar från några dagar upp till någon vecka beroende på komplexiteten och storleken på projektet.

Steg 6: Anslutning och inspektion

Nätanslutning: Systemet kopplas till elnätet. Du kan behöva en inspektion från elbolaget eller kommunen för att godkänna installationen.

Inspektion: En slutlig inspektion säkerställer att allt är korrekt installerat och uppfyller alla lokala föreskrifter.

Steg 7: Aktivering

Driftsättning: När allt är godkänt kan solcellssystemet aktiveras. Du börjar nu producera din egen el.

Övervakning: Vi lär dig hur du övervakar systemets prestanda för att maximera din energiproduktion.

Steg 8: Underhåll

Solsystemen kräver minimalt med underhåll men det kan va bra att se över någon gång per år att det inte är smuts på solcellerna osv. Om du följer våra rekommendationer för underhåll kommer ditt system fungerar effektivt under många år framöver. Och vill du ha hjälp så finns vi alltid där för dig, bara att ringa så hjälper vi dig.

Genom att följa dessa steg kan vi framgångsrikt installera solceller på ditt hem i Gislaved och bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du njuter av lägre energikostnader.

Är du intresserad av att lagra din överskottsel i ett batteri inför mindre soliga stunder?

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.