Logo

Solceller Borgholm

Vi arbetar uteslutande med solceller i Borgholm av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Borgholm

Därför ska du välja oss för solceller i Borgholm

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Borgholm. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Leif

Intresserad av att veta mer? Kontakta Leif, han är vår expert i Borgholm

010-788 28 26
leif.cangemark@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Borgholm

Kan jag även installera solceller på en mindre yta?
Gör Solsystem hembesök innan installationen?
Vilka fördelar får jag med en solcellsanläggning från Solsystem?
Innan jag bestämmer mig, kan jag få mer information om kostnaden?
Hur hjälper solenergi mig att minska mina energikostnader?
Om jag känner mig osäker, kan jag kontakta någon för att diskutera?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Kopia av Torbjörn Petersson, Ljungby - kopia

Solceller Borgholm

I Borgholm växer en grön framtid fram, där Solsystem leder vägen med toppmoderna solcellslösningar. Genom att välja solceller från Solsystem får du tillgång till en värld av ren energi direkt från solen. Vårt engagemang för hållbar utveckling och passion för förnybar energi gör oss till det självklara valet för invånare och företag i Borgholm som strävar efter en grönare framtid.

Vi välkomnar dig gärna att upptäcka hur en investering i solenergi inte bara är kostnadseffektiv med vårt konkurrenskraftiga pris, utan också smidig genom vår professionella installation. När du börjar använda ditt solcellssystem, kommer du snabbt att se fördelarna, både i form av energibesparingar och miljömässig påverkan.

Optimera ditt hem med Solpaneler i Borgholm

Med solpaneler från Solsystem kan du optimera ditt hem i Borgholm för maximal energiproduktion och effektivitet. Våra experter arbetar tätt tillsammans med dig för att identifiera den bästa placeringen av solpaneler på ditt tak, säkerställa optimal solfångst och energiproduktion. Det är ett smart sätt att minska dina energikostnader och öka värdet på din fastighet.

(2) 430W Harplinge

Steg-för-steg: Så installeras solceller på ditt tak i Borgholm

Steg 1: Kontakta oss på Solsystem

Första steget mot solceller hemma eller till ditt företag är att kontakta oss på Solsystem och boka in en tid för ett hembesök.

Steg 2: Hembesök

Energiförbrukning: Vi börjar med att utvärdera din årliga energiförbrukning. Detta hjälper oss att bestämma storleken på det solcellssystem du behöver.

Takbedömning: Vi kontrollerar ditt taks läge och tillstånd. Idealiskt bör taket ha god exponering mot söder utan skuggande träd eller byggnader.

Steg 3: Planering och design

Våra experter ritar upp förslag utifrån dina förutsättningar på hur du på mest effektiva sättet får ut mest av dina solpaneler.

Anpassad Lösning: Få en anpassad lösning baserat på ditt hems specifika behov och förutsättningar.

Steg 4: Ansökan om tillstånd

Bygglov: Vi hjälper dig kontrollera med Jönköpings kommun om du behöver bygglov för installationen.

Steg 5: Installation

Våracertifierade installatörer kommer och monterar solpanelerna hos dig utifrån vad ni kommit överens om. Detta tar från några dagar upp till någon vecka beroende på komplexiteten och storleken på projektet.

Steg 6: Anslutning och inspektion

Nätanslutning: Systemet kopplas till elnätet. Du kan behöva en inspektion från elbolaget eller kommunen för att godkänna installationen.

Inspektion: En slutlig inspektion säkerställer att allt är korrekt installerat och uppfyller alla lokala föreskrifter.

Steg 7: Aktivering

Driftsättning: När allt är godkänt kan solcellssystemet aktiveras. Du börjar nu producera din egen el.

Övervakning: Vi lär dig hur du övervakar systemets prestanda för att maximera din energiproduktion.

Steg 8: Underhåll

Solsystemen kräver minimalt med underhåll men det kan va bra att se över någon gång per år att det inte är smuts på solcellerna osv. Om du följer våra rekommendationer för underhåll kommer ditt system fungerar effektivt under många år framöver. Och vill du ha hjälp så finns vi alltid där för dig, bara att ringa så hjälper vi dig.

Genom att följa dessa steg kan vi framgångsrikt installera solceller på ditt hem i Borgholm och bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du njuter av lägre energikostnader.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.