Logo

Solceller Linköping

Vi arbetar uteslutande med solceller i Linköping av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Linköping

Därför ska du välja oss för solceller i Linköping

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Linköping. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta en av våra experter i Linköping

010-788 28 00
info@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solceller Linköping

Hur kan jag läsa mer om fördelarna med solceller i Linköping?
Vilka taktyper är lämpliga för installation av solceller i Linköping?
Är bygglov nödvändigt för att installera solceller i Linköping?
Finns det några lokala subventioner eller bidrag tillgängliga för solceller i Linköping?
Kan jag också installera solceller på ett mindre utrymme eller med begränsad soltillgång?
Vilka lösningar erbjuder ni för att anpassa solcellssystemet till mitt hus eller företag i Linköping?
Hur kan jag välja det bästa solcellssystemet för min fastighet i Linköping?
Är det möjligt att boka ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera installation av solceller i Linköping?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Linköping

I Linköping står solceller i centrum för den gröna omställningen, och allt fler privatpersoner till företag väljer att investera i denna hållbara energikälla. För de som funderar på att installera solceller, läs mer om hur denna teknologi inte bara minskar koldioxidavtrycket utan även sänker energikostnaderna.

Att installera solceller ska vara en enkel process, därför finns vi på Solsystem med dig genom hela processen. Oavsett om du behöver en lösning för ditt hem eller ditt företag, är det viktigt att veta att varje installation är unik men vi på Solsystem har lång erfarenhet och hjälper dig gärna. Om du vill minska dina elräkningar och samtidigt bidra till en hållbar framtid är solceller ett utmärkt val.

Bästa valet av paneler och placering

Valet av paneler och hur de placeras är avgörande för att optimera energiproduktionen. Det finns flera typer av solpaneler att välja mellan, och genom att utvärdera ditt hus eller företags specifika behov kan vi rekommendera den lösning som passar bäst. Taket är vanligtvis det bästa alternativet av placering för att maximera solljusintaget. Solceller producerar ren solel, och med rätt system kan du alltid ha tillgång till miljövänlig energi direkt från ditt eget tak.

Solpanelerna omvandlar solens strålar till elektricitet på ett effektivt sätt. Detta betyder inte bara lägre energikostnader utan även möjligheten att sälja överskottet av producerad energi tillbaka till elnätet. Detta gör solceller till en inte bara miljövänlig utan också ekonomiskt lönsam investering.

Kontakta oss på Solsystem för att veta mer om hur du kan optimera ditt tak för solenergi i Linköping och vilka solcellslösningar som finns tillgängliga. Vi erbjuder all den information och hjälp du behöver för att göra din övergång till solenergi så smidig som möjligt. Oavsett dina förutsättningar finns det en solcellslösning som passar dig.

Solceller i Linköping: En lysande framtid

I Linköping har potentialen för solenergi aldrig varit tydligare. Med flera solcellsanläggningar i drift och en växande medvetenhet kring förnybar energi, står Linköping inför en lysande framtid. Stadens engagemang för en grönare framtid syns i allt från lokala initiativ till kommunens stöd för hållbar utveckling.

Att installera solceller i Linköping är inte bara ett steg mot minskade energikostnader; det är en investering i vår planet.

Steg-för-steg: Installera solceller i Linköping

Att installera solceller i Linköping är ett klokt val mot en hållbar framtid och kan minska dina energikostnader avsevärt. Här är en steg-för-steg-guide för att göra denna övergång så smidig som möjligt.

Steg 1: Utvärdering och konsultation

Kontakta en leverantör: Börja med att kontakta en pålitlig leverantör av solenergilösningar i Linköping. Vi på Solsystem erbjuder en kostnadsfri konsultation för att utvärdera ditt tak och dina energibehov.

Takutvärdering: Vårna expert kommer att bedöma ditt taks lämplighet för solpaneler, inklusive orientering, lutning, och eventuella skuggningar som kan påverka effektiviteten.

Steg 2: Design och planering

Anpassad design: Baserat på utvärderingen, kommer vi att skapa en anpassad design för din solcellsanläggning som optimerar energiproduktionen.

Offert och finansieringsalternativ: Du får en detaljerad offert som inkluderar kostnader, förväntad energiproduktion, och ROI. Vi informera dig också om eventuella bidrag och finansieringsalternativ som finns tillgängliga.

Steg 3: Bygglov och godkännanden

Ansökan om bygglov: I många fall krävs bygglov för att installera solceller. Vi kan hjälpa dig med ansökningsprocessen och se till att alla lokala regler och förordningar följs.

Nätanslutning: Det krävs även godkännande för anslutning till elnätet. Detta steg säkerställer att din anläggning kan mata in överskottsel till nätet och dra nytta av nettomätning.

Steg 4: Installation

Installation av solceller: När alla tillstånd är på plats, börjar installationen av solcellerna. Detta steg kan ta allt från några dagar till veckor beroende på projektets storlek.

Inspektion och slutgodkännande: Efter installationen kommer en inspektion att genomföras av relevanta myndigheter för att säkerställa att anläggningen uppfyller alla tekniska och säkerhetsmässiga krav.

Steg 5: Driftsättning och uppföljning

Driftsättning: När anläggningen har godkänts, kopplas den till elnätet. Du kan nu börja producera din egen el.

Uppföljning och underhåll: Vi erbjuder uppföljning och underhållstjänster för att säkerställa att din anläggning fungerar optimalt över tid.

Steg 6: Njut av fördelarna

Ekonomiska besparingar: Se fram emot lägre elräkningar och en stabil energikälla för många år framöver.

Bidra till en grönare framtid: Du bidrar aktivt till att minska koldioxidutsläppen och stödjer Linköpings strävan efter hållbarhet.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt navigera processen att installera solceller i Linköping och ta del av de många fördelarna med solenergi.

(2) 430W Harplinge

Vägen till grön energi: Installera solceller i Linköping

Processen att installera solceller i Linköping är enkel och börjar med en grundlig utvärdering av ditt tak. Våra lokala experter är utrustade med kunskap om Linköpings unika klimat och förhållanden, erbjuder skräddarsydda lösningar för varje hem och företag. Från första konsultationen till den slutliga installationen, säkerställer vi en genomtänkt process så att ditt solcellssystem optimeras för maximal energiproduktion.

Körsbärsgatan 6, Malmö

Anpassade solenergilösningar för Linköpings bostäder och företag

I Linköping finns en växande efterfrågan på skräddarsydda solenergilösningar som passar både bostäder och företag. Tack vare Linköpings geografiska läge och klimatförhållanden är potentialen för solenergiproduktion exceptionell.

Med våra många år i branschen har vi utvecklat expertis i att erbjuda anpassade lösningar som inte bara maximerar energiproduktionen utan också tar hänsyn till specifika behov och förutsättningar för varje fastighet.

Från noggrann analys av takets lutning och orientering till valet av högpresterande solpaneler och integrering med befintliga energisystem, garanterar dessa skräddarsydda lösningar att varje solcellsanläggning i Linköping levererar optimal prestanda och avkastning på investeringen.

Öka ditt hemvärde med solceller i Linköping

Investering i solceller är inte bara bra för miljön och din plånbok genom sänkta energikostnader; det kan också öka värdet på ditt hem.

Denna trend återspeglar en växande medvetenhet och uppskattning för hållbar utveckling bland potentiella köpare. Dessutom kan solcellsanläggningar i Linköping bidra till lägre driftkostnader, vilket är en attraktiv egenskap vid försäljning av fastigheten.

Förståelse och navigering av bygglov för solceller i Linköping

När du överväger installation av solceller i Linköping, är det viktigt att förstå de lokala regleringarna och kraven på bygglov. Linköpings kommun har riktlinjer som syftar till att förenkla processen för husägare och företag, men det finns fortfarande specifika steg som måste följas.

Att ansöka om bygglov kan verka överväldigande, men tack vare våra långa erfarenhet, kanvi hjälpa dig att enkelt navigera i denna process. Vi kan erbjuda vägledning genom hela ansökningsprocessen, från initiala förberedelser till slutgiltigt godkännande, säkerställande att din solcellsanläggning uppfyller alla nödvändiga krav och standarder.

365W Falkenberg

Så optimerar du ditt tak för solenergi i Linköping

Optimering av ditt tak för solenergi i Linköping börjar med att vi gör en grundlig utvärdering av takets orientering, lutning och eventuella skuggande objekt. I Linköping, där solenergipotentialen är betydande, är det viktigt att ditt tak maximalt kan utnyttja solens strålar. Vi rekommenderar installation av solpaneler på takytor som är riktade mot söder för maximal exponering.

Dessutom är det avgörande att minimera skuggning från träd, byggnader och andra strukturer för att optimera produktionen. Vi på Solsystem i Linköping kan erbjuda anpassade lösningar som tar hänsyn till ditt taks specifika förutsättningar, inklusive installation av högeffektiva paneler och system för att övervaka och maximera energiproduktionen.

Upptäck de ekonomiska fördelarna med solceller i Linköping

Investering i solceller i Linköping erbjuder betydande ekonomiska fördelar, inklusive minskade elräkningar och potentiella inkomster från överskottsel som säljs tillbaka till elnätet. Med Linköpings stadiga satsning på förnybar energi, kan solcellsanvändare dra nytta av lokala incitament, bidrag och subventionerade priser för att ytterligare sänka installationskostnaderna.

Dessutom bidrar en solcellsanläggning till att säkra fastighetsägare mot framtida energiprisökningar genom att låsa in nuvarande låga energikostnader. För företag innebär detta inte bara en minskning av driftskostnaderna utan även en förstärkning av företagets gröna image, vilket är alltmer värdefullt i konsumenternas ögon.

Gör en hållbar investering: Varför solceller i Linköping är framtiden

Att investera i solceller i Linköping är inte bara en ekonomisk investering utan även en investering i en hållbar framtid. Solenergi är en ren, förnybar resurs som spelar en kritisk roll i att bekämpa klimatförändringarna. Genom att övergå till solenergi minskar bostäder och företag i Linköping sitt koldioxidavtryck och bidrar till stadens miljömål. Stadens engagemang för att bli mer hållbar ger invånarna möjligheter att vara en del av denna gröna omvandling. Solceller är en nyckelkomponent i Linköpings vision om att bli en ledande stad inom förnybar energi och hållbar utveckling, vilket gör solenergi till ett självklart val för framtiden.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.