Logo

Solceller Höganäs

Vi arbetar uteslutande med solceller i Höganäs av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Höganäs

Därför ska du välja oss för solceller i Höganäs

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Höganäs. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Peter

Intresserad av att veta mer? Kontakta Peter, han är vår expert i Höganäs

070-7688655
peter.lundqvist@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Höganäs

Vad är fördelarna med att investera i solceller i Höganäs?
Hur fungerar solceller och hur kan de hjälpa mig att spara energi?
Vad gör Solsystem för att säkerställa hög kvalitet på sina solceller i Höganäs?
Hur kan jag få en offert för solceller i Höganäs?
Vilken typ av service erbjuder Solsystem efter installationen av solcellsanläggningen?
Hur lång tid tar det att installera solceller på mitt tak?
Kan jag använda solceller för att driva ett batteri för energilagring?
Vad är skillnaden mellan solceller och solpaneler?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Höganäs

Solsystem är rotat som ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen och erbjuder idag prisvärda och innovativa lösningar till större delen av södra Sverige. Vi specialiserar oss på solpaneler av absolut högsta kvalitet, installerade av erfarna montörer.

Med vår helhetsansvar från första möte till färdig installation och efterföljande service gör vi det enkelt för dig att göra en trygg och grön investering.

Överträffa dina förväntningar

Vi grundade Solsystem med målet att göra det enklare för svenskar att investera i solenergi. Många vill påverka sin privatekonomi och miljön positivt, men vet inte hur.

Genom att visa hur enkelt det är att montera solceller på taket, uppmuntrar vi fler att ta steget mot en hållbar framtid. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder fokuserar vi alltid på att överträffa dina förväntningar.

Vår passion är att leverera trygga, estetiska och prisvärda installationer till dig och vår planet.

Totalentreprenad nära dig

När du väljer Solsystem får du en personlig projektledare som följer dig genom hela processen. Vi inleder med ett platsbesök för att förstå dina behov och önskemål.

Därefter skapar vi en optimal offert baserat på bland annat din energikonsumtion och önskad utformning på solcellsanläggningen.

Vi är noga med att lyssna på dina behov för att säkerställa att du blir fullkomligt nöjd med ditt val av solcellsleverantör.

Vi lämnar inget åt slumpen och väljer endast material av högsta kvalitet för att garantera en problemfri solcellsanläggning under många år.

Personlig kundvård och service

Vi tar ansvar även efter installationen är klar. Vår service, support och reklamationstjänster är av högsta kvalitet och vi finns här för dig så länge du behöver oss.

Vi är inte ett företag som "kommer och går", utan vi är här för att stanna och säkerställa att din solcellsanläggning fortsätter att prestera på bästa sätt.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan dra nytta av solceller i Höganäs med Solsystem.

(2) 430W Harplinge

Hur fungerar solceller?

När solens strålar träffar solcellen, skapas en elektrisk spänning mellan framsidan och baksidan av cellen. Denna spänning driver en elektrisk ström.

Eftersom varje enskild solcell genererar en liten mängd ström, seriekopplas de ofta i solpaneler för att skapa en mer kraftfull energikälla.

Solceller omvandlar ljusenergi från solen till elektrisk ström. Solceller är oftast gjorda av kristallint kisel, men kan också bestå av andra material som tunnfilmssolceller av CdTe eller CIGS.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.