Logo

Solceller Lomma

Vi arbetar uteslutande med solceller i Lomma av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Lomma

Därför ska du välja oss för solceller i Lomma

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Lomma. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Håkan

Intresserad av att veta mer? Kontakta Håkan, han är vår expert i Lomma

010-788 28 28
hakan.torntorp@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Lomma

Vad är fördelarna med att installera solceller i Lomma?
Hur kan jag boka ett hembesök för att diskutera solceller för mitt hus i Lomma?
Finns det olika solcellspaket att välja mellan för mitt hus i Lomma?
Hur passar solenergi in i Lommas miljövänliga strategi?
Vilken service erbjuds efter installationen av solcellsanläggningen i Lomma?
Är det möjligt att installera solceller på min villa i Lomma även om taket har olika lutningar?
Hur kan jag vara säker på att jag får den bästa lösningen för solceller i Lomma?
Kan ni installera solceller på mitt hus i Lomma så att det ser estetiskt tilltalande ut?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Lomma

Välkommen till Solsystem, din partner för att omvandla solens kraft till en hållbar och lönsam investering i Lomma kommun och dess omgivningar.

Varför välja solceller?

Solceller har blivit en av de mest populära energilösningarna för både hem och företag. Med solceller kan du producera din egen el, minska din beroende av externa energikällor och dessutom bidra till en renare miljö genom att minska utsläppen av växthusgaser.

Om Solsystem

Vi på Solsystem är ett familjeföretag med rötterna i Småland och en passion för att göra solenergi tillgänglig för alla.

Vi erbjuder prisvärda och smarta lösningar för solenergi till kunder i stora delar av södra Sverige, inklusive Lomma.

Med vår långa erfarenhet och dedikation till kvalitet strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra din investering i solceller till en trygg och lönsam affär.

Totalentreprenad för din trygghet

Vi erbjuder totalentreprenad för installation av solcellsanläggningar i Lomma.

Det innebär att vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och även efter det.

En personlig projektledare kommer att guida dig genom hela processen och se till att dina behov och önskemål tas tillvara på.

Vi är noggranna vid val av material och underleverantörer för att säkerställa att du får en problemfri solcellsanläggning som håller i många år.

Eftermarknadsservice

När din solcellsanläggning är installerad slutar vårt ansvar inte där. Vi tar eftermarknaden på största allvar och erbjuder service, support och reklamation för att säkerställa att din anläggning fortsätter att prestera optimalt under lång tid framöver.

Hos oss är du inte bara en kund, du är en del av vår solcellscommunity och vi finns här för att stanna.

Boka ditt hembesök idag

Vi förstår att investeringen i solceller är en stor beslut och det är viktigt att du får all information du behöver för att kunna fatta rätt beslut för dig och din familj.

Därför erbjuder vi kostnadsfria hembesök där vi kan diskutera dina behov och möjligheter samt ge dig en skräddarsydd offert för en solcellsanläggning som passar just ditt hus och din ekonomi.

Kontakta oss idag för att boka ditt hembesök och ta det första steget mot en grönare och mer ekonomiskt hållbar framtid med solceller från Solsystem!

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.