Logo

Solceller Borås

Vi arbetar uteslutande med solceller i Borås av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Borås

Därför ska du välja oss för solceller i Borås

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Borås. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Anders

Intresserad av att veta mer? Kontakta Anders, han är vår expert i Borås

010-788 28 23
anders.nyborg@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solceller Borås

Hur går jag hela vägen från intresse till installation av solceller med Solsystem i Borås?
Vilken typ av solceller erbjuder Solsystem och hur väljer jag rätt för min fastighet?
Hur mycket energi kan jag förvänta mig att producera med solceller på mitt tak i Borås?
Kan Solsystem hjälpa mig med bygglov och andra formaliteter för att installera solceller i Borås?
Vilka ekonomiska fördelar kan jag förvänta mig av att installera solceller på min fastighet i Borås?
Hur lång tid tar det från beslut till färdig installation av solceller i Borås?
Hur bidrar min investering i solceller till en hållbar utveckling i Borås?
Vilket underhåll krävs för min solcellsanläggning i Borås och hur säkerställer Solsystem dess långsiktiga prestanda?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Borås

I hjärtat av Borås växer intresset för solenergi snabbare än någonsin. Med Solsystem, ett erfaret familjeföretag från Småland, får du tillgång till prisvärda och smarta lösningar för att göra din energiförsörjning både grönare och billigare.

Vi erbjuder högkvalitativa solpaneler och tar hand om allt från första möte till färdig installation och underhåll. Låt oss göra din investering i solceller till en trygg och lönsam resa.

Installation av solceller i Borås: Enkel och bekväm

Med Solsystem är processen att installera solceller i Borås både enkel och effektiv. Vi installerar solceller med precision och omsorg och säkerställer att varje projekt lever upp till våra höga standard.

Våra montörer är noggrant utvalda för sin expertis och sitt engagemang, vilket garanterar en installation du kan lita på år efter år.

Vi hjälper dig installera solceller: En hållbar investering

På Solsystem är vi fast beslutna om att vi vill göra din övergång till solenergi så smidig och givande som möjligt.

Genom att välja oss tar du inte bara ett steg mot en mer hållbar framtid, utan du gör även en investering som kommer att betala sig över tid, flera gånger om.

Vi förstår att varje kund har sina egna unika behov och förutsättningar, vilket är varför vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din situation.

Oavsett om det gäller ditt hem eller företag, kommer vårt team att arbeta nära dig för att säkerställa att du får den mest effektiva och kostnadseffektiva solenergilösningen.

Vi strävar efter att ge dig mer kontroll över din egen energiproduktion, vilket minskar ditt beroende av traditionell energiförsörjning och bidrar till en grönare planet.

Hur solceller förändrar energilandskapet i Borås

Solcellernas roll i Borås växande förnybara energilandskap kan inte överskattas. Genom att minska stadens koldioxidavtryck och samtidigt erbjuda invånarna möjligheten att minska sina energikostnader, spelar solenergi en central roll i Borås ambition att bli en ledande stad inom förnybar energi i Sverige.

Med varje ny solcellsanläggning som kommer online, tar Borås ett steg närmare att uppnå ett hållbart energisystem.

Anpassade solcellslösningar för varje fastighet i Borås

På Solsystem förstår vi att ingen fastigheter är den andra lik, och därför tar vi oss tid att noggrant analysera ditt tak eller markområde.

Vårt mål är att föreslå den optimala placeringen och konfigurationen av solpaneler för att maximera din energiproduktion.

Detta innebär att även områden med utmanande förhållanden, som skuggning från träd eller ovanliga takvinklar, kan utnyttjas effektivt.

Vi använder avancerad teknologi för att säkerställa att dina solceller presterar på topp, vilket ger dig möjlighet att producera din egen energi direkt från taket på ditt hem eller företag i Borås.

Solenergi i Borås: Hur lokala företag och samhällen gagnar

Investeringen i solenergi gynnar inte bara miljön utan har även en positiv inverkan på lokala företag och samhällen i Borås. Genom att välja solceller bidrar företag inte bara till en renare miljö utan de kan även minska sina energikostnader avsevärt, vilket leder till bättre lönsamhet.

Samhällen som omfamnar solenergi bidrar till att skapa en mer hållbar framtid och inspirerar andra att följa efter.

I Sverige, där intresset för grön teknologi och hållbarhet växer, blir Borås ett lysande exempel på hur städer kan omvandla sitt energisystem.

Hos Solsystem är vi stolta över att spela en roll i denna omvandling, och vi välkomnar alla som är intresserade av solenergi att kontakta oss för att lära sig mer om hur solcellerna kan gagna just deras situation.

Ekonomiska fördelar med solceller för Borås hushåll och företag

Investeringen i solceller ger inte bara miljömässiga fördelar utan också ekonomiska. Många av våra kunder i Borås har sett en betydande minskning av sina energikostnader, vilket gör solceller till en smart ekonomisk beslut.

Framtidens energi i Borås

Vår vision är att hjälpa Borås på vägen mot 100% förnybar energi. Genom att installera solceller tar vi tillsammans ett stort kliv mot detta mål, och skapar en hållbar energiframtid för vår stad.

Solcellsteknikens utveckling: Vad Borås invånare kan förvänta sig

Tekniken bakom solceller utvecklas ständigt, och Solsystem ligger i framkant med de senaste innovationerna. Borås invånare kan förvänta sig tillgång till de mest effektiva och hållbara solenergilösningarna på marknaden.

Effektiv energiförvaltning: Integrera solceller i Borås smarta hem

Med solceller från Solsystem kan du enkelt integrera solenergi i ditt smarta hemsystem för en ännu effektivare energiförvaltning. Kontrollera din energiproduktion och -konsumtion med lätthet och maximera dina besparingar.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.