Logo

Solceller Göteborg

Vi arbetar uteslutande med solceller i Göteborg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Göteborg

Därför ska du välja oss för solceller i Göteborg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Göteborg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Rasmus

Intresserad av att veta mer? Kontakta Rasmus, han är vår expert i Göteborg

010-788 28 25
rasmus.karphed@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Göteborg

Hur installerar man solceller i Göteborg?
Behöver jag bygglov för att installera solceller på mitt tak i Göteborg?
Vilka ekonomiska fördelar finns med att installera solceller?
Hur lång tid tar det att installera solceller?
Kan solceller producera tillräckligt med energi även under Göteborgs mörka månader?
Vilka garantier erbjuder Solsystem på solcellsanläggningar?
Hur vet jag om mitt tak är lämpligt för solceller?
Vilken typ av underhåll krävs för en solcellsanläggning?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Göteborg

I hjärtat av Göteborgs gröna omställning står solenergin som en pelare för hållbar utveckling. Solsystem, ett ledande företag inom solenergibranschen, är dedikerat till att leverera toppmoderna solcellslösningar till Göteborg och dess omgivningar.

Vår mission är att göra solenergi tillgänglig, effektiv och ekonomiskt fördelaktig för alla göteborgare.

Göteborg, känd för sin ambition att bli en av världens mest hållbara städer, omfamnar solenergin som en väsentlig del av sin strategi.

Solsystem spelar en kritisk roll i denna omvandling genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som inte bara minskar koldioxidutsläppen utan också optimerar energiproduktionen för varje unikt hem och företag.

Med Solsystem vid din sida är processen att installera solceller i Göteborg enkel och bekymmersfri. Från den första konsultationen till den slutliga installationen, tar vi hand om varje steg.

Vårt team av kvalitetssäkrade montörer garanterar att varje solcellsanläggning installeras med precision och omsorg, anpassad efter ditt taks specifika förutsättningar.

Ska du montera solceller och undrar vad det kostar? Vi ger dig en offert för ditt boende kostnadsfritt.

Installation av solceller i Göteborg

I hjärtat av Göteborg, där framtiden pekar mot hållbar utveckling, accelererar intresset för förnybar energi i en aldrig tidigare skådad takt. Solsystem, med vår djupgående expertis och engagemang för miljön, erbjuder en omfattande lösning för dig som funderar på att installera solceller.

Från det inledande samrådet till den slutliga implementeringen hanterar vi varje detalj med största omsorg. Vi säkerställer att varje solcellsanläggning inte bara är skräddarsydd för ditt unika hem i Göteborg utan också optimerad för maximal energiproduktion.

Att installera solceller är ett stort steg mot självförsörjning och minskad miljöpåverkan. Processen inleds med en grundlig analys av ditt tak för att fastställa den mest fördelaktiga konfigurationen.

Solsystem använder sig av den senaste teknologin för att säkerställa att varje panel monteras rätt och fungerar effektivt, oavsett väderförhållanden.

Vårt team av certifierade installatörer tar sig an varje projekt med precision, och vi gör alltid vårt yttersta för att överträffa dina förväntningar.

För de som redan överväger solenergi som en lösning för sitt hus, är det viktigt att förstå att varje byggnadens område i Göteborg kan ha unika förutsättningar. Därför erbjuder vi en anpassad offert som speglar din fastighets specifika behov och potentialen för solenergiproduktion.

Vi tror att transparens och noggrann planering är nyckeln till framgångsrika solenergiprojekt, och vi strävar efter att erbjuda detta till varje kund.

Behöver du bygglov för solceller?

När det gäller installation av solceller i Göteborg, är en av de första frågorna många ställer sig om det krävs bygglov. Solsystem har omfattande erfarenhet av att navigera i de lokala regelverken och kan hjälpa dig genom hela processen.

För de flesta husägare är goda nyheter att solceller ofta kan installeras utan bygglov, tack vare förenklade regler kring förnybar energi.

Dock är det viktigt att läs mer om de specifika kraven i ditt område för att undvika eventuella komplikationer.

Vår service slutar inte med installationen; vi erbjuder också omfattande support och underhåll för att säkerställa att dina solceller fungerar optimalt över tid. Detta inkluderar regelbunden kontroll av anläggningen och snabb respons på eventuella frågor som kan uppstå.

Att välja Solsystem innebär att du får en partner som alltid står redo att stödja din övergång till en grönare framtid.

Att investera i solceller är inte bara en investering i ditt eget hem utan även i vår planets framtid. Med Solsystem får du inte bara tillgång till förstklassig teknik och expertis utan också till ett företag som genuint bryr sig om hållbarhet och vill göra Göteborg till en förebild för solenergi i Sverige.

Kontakta oss idag för att få din skräddarsydda offert och påbörja din resa mot en hållbar framtid med solenergi.

Installera solcellerna med oss på solsystem

Välj Solsystem för installation av solceller och ta del av vår expertis. Vi erbjuder en helhetslösning där vi skräddarsyr systemet efter dina behov och ditt hems förutsättningar, allt för att maximera din energiproduktion och besparingar.

Solceller Göteborg: En grön framtid

Göteborgs satsning på grön energi är tydlig, och med solceller från Solsystem kan du vara en del av denna positiva förändring. Investera i solenergi idag för en hållbar framtid imorgon.

Varför installera solceller? Fördelar för Göteborgs hushåll

Solenergi är inte bara bra för planeten; det är också en ekonomisk investering som betalar sig över tid. Minska dina elräkningar och öka värdet på ditt hem samtidigt som du bidrar till en renare miljö.

Steg-för-Steg: Processen för att installera solceller

Från bedömning av ditt taks lämplighet till installation och slutlig inspektion, tar Solsystem dig igenom processen steg för steg. Vi strävar efter att göra övergången till solenergi enkel och bekymmersfri för alla invånare i Göteborg.

Solenergi i Göteborg: Hur ditt tak kan generera energi

Upptäck potentialen på ditt eget tak. Med solpaneler från Solsystem kan ditt hem i Göteborg producera ren, förnybar energi – en direkt lösning för att minska ditt koldioxidavtryck och leva mer hållbart.

Vanliga frågor om solcellsanläggningar i Göteborg

När Göteborgs invånare överväger övergången till solenergi, uppstår ofta många frågor. Solsystem är här för att ge klarhet. Behöver jag bygglov? Hur mycket kommer det att kosta? Hur lång tid tar installationen?

Vi besvarar dessa frågor och mer för att göra din övergång till solenergi så informerad och smidig som möjligt.

Investera i solenergi: Ekonomiska fördelar för göteborgare

Att investera i solceller är inte bara en investering i en hållbar framtid, utan också en ekonomiskt fördelaktig åtgärd. Göteborgs hushåll kan dra nytta av lägre energikostnader, statliga avdrag och en ökad fastighetsvärde.

Låt Solsystem visa dig hur solenergi kan bli en värdefull del av din ekonomiska planering.

Framtidens energi: Göteborgs satsning på solceller

Göteborg står inför en grön revolution, med en stadig ökning av antalet solcellsanläggningar.

Solsystem är stolta över att vara en del av denna förändring, genom att erbjuda hållbara och effektiva solenergilösningar som inte bara gynnar miljön utan också stadens ekonomi och dess invånares välbefinnande.

Solenergi revolutionen i Göteborg: Hållbar framtid med solceller

Solenergirevolutionen är här, och Göteborg är i framkant. Med Solsystem kan du vara en del av denna rörelse. Våra solcellsanläggningar är designade för att maximera effektiviteten och bidra till en hållbar framtid för staden.

Upptäck hur ditt bidrag till solenergi kan göra en skillnad.

Bygglov och installation: Din guide till solceller i Göteborg

Processen att installera solceller kan verka överväldigande, särskilt när det kommer till bygglov. Solsystem förenklar denna process för dig. Vi hanterar alla nödvändiga tillstånd och ser till att din installation uppfyller alla lokala byggnormer och -krav, så att du kan fokusera på fördelarna med din nya solenergilösning.

Maximera ditt hem med solenergi: Installera solceller i Göteborg

Maximera ditt hem i Göteborg med kraften från solen. Solsystem erbjuder anpassade lösningar som passar ditt hems unika förutsättningar, från takets lutning till dess geografiska läge.

Upptäck hur en installation av solceller inte bara kan minska dina energikostnader utan också öka ditt hems värde.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.