Logo

Solceller Mölndal

Vi arbetar uteslutande med solceller i Mölndal av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Mölndal

Därför ska du välja oss för solceller i Mölndal

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Mölndal. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Rasmus

Intresserad av att veta mer? Kontakta Rasmus, han är vår expert i Mölndal

010-788 28 25
rasmus.karphed@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solceller Mölndal

Hur påverkar solens position effektiviteten hos mina solceller i Mölndal?
Kan jag få skattereduktion för min investering i solceller i Mölndal?
Behöver jag bygglov för att installera solceller på mitt tak i Mölndal?
Hur lång tid tar det att installera solceller?
Hur väljer jag rätt solceller för mitt hem i Mölndal?
Vilken typ av underhåll krävs för mina solceller?
Hur kan solenergi bidra till en hållbar framtid i Mölndal?
Vad är ROI för solcellsinvesteringar i Mölndal?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solceller Mölndal

Hos Solsystem i Mölndal, har vi stoltheten att leverera solcellslösningar som inte bara är hållbara utan också ekonomiskt gynnsamma. Våra kunders berättelser vittnar om den positiva påverkan våra solceller har på både deras ekonomi och på miljön.

Genom att välja Solsystem får du inte bara tillgång till marknadens främsta solpaneler men också en partner som står vid din sida genom hela processen.

Våra kunders erfarenheter visar på den trygghet och kvalitet vi erbjuder, från det initiala mötet till installation och vidare underhåll.

Vill du vara med i den gröna tekniken? Kontakta oss så installerar vi solcellerna åt dig.

Körsbärsgatan 6, Malmö

Grön teknik med solceller i Mölndal

Mölndal står inför en grön revolution, och Solsystem är i framkant med att förse området med avancerad solteknik. Vi förstår vikten av att skydda vår planet och erbjuder därför endast solceller av högsta kvalitet.

Dessa solceller inte bara minskar koldioxidutsläppen utan sänker även dina energikostnader avsevärt. Genom att investera i grön teknik idag, bidrar du till en hållbar framtid för Mölndal och hjälper till att forma en värld där ren energi är normen.

Hur lång tid tar det att installera solceller?

Att installera solceller med Solsystem i Mölndal är en smidig och effektiv process. Från det första planeringsmötet till den färdiga installationen tar det vanligtvis mellan fyra till åtta veckor.

Tidsramen varierar beroende på projektets storlek och specifika förutsättningar för din fastighet. Vår erfarenhet och expertis garanterar en snabb installation utan att kompromissa med kvaliteten.

Solceller Mölndal: Framtiden för grön teknik

I Mölndal står vi inför en grön revolution, och solceller spelar en central roll i denna förändring. Solsystem erbjuder avancerad grön teknik som inte bara minskar ditt koldioxidavtryck utan också sänker dina energikostnader.

Investerar du i solceller idag, tar du ett steg mot en hållbar framtid där ren energi är standard.

(2) 430W Harplinge

Varför investera i solceller i Mölndal?

Investering i solceller i Mölndal erbjuder många fördelar, inte minst ekonomiska. Förutom att minska energiräkningarna bidrar du till en renare miljö och ökar värdet på din fastighet.

Statliga avdrag och lokala incitament gör solceller till en ännu mer lockande investering.

Solsystem guidar dig genom hela processen för att maximera din avkastning.

Maximera din energi: Solceller på taket i Mölndal

Med Solsystem kan du maximera energiproduktionen från ditt tak i Mölndal.

Våra högkvalitativa solpaneler designas för att utnyttja varje solstråle, vilket ger maximal effektivitet och energiproduktion.

Oavsett takets storlek eller riktning, har vi en lösning som passar just dina behov.

Solenergi i Mölndal: En långsiktig lösning

Solenergi är inte bara en tillfällig trend utan en långsiktig lösning för Mölndal. Med en livslängd på över 30 år, erbjuder solceller en hållbar och pålitlig energikälla.

Solsystems solcellslösningar ger dig möjligheten att investera i framtiden och bidra till ett hållbart Mölndal för kommande generationer.

Från installation till produktion: Din guide till solceller i Mölndal

Att installera solceller i Mölndal med Solsystem är en resa från idé till verklighet. Processen börjar med en noggrann bedömning av ditt tak och dina energibehov. Därefter utformas en skräddarsydd lösning som passar just din fastighet.

Installationen hanteras av våra certifierade montörer och tar normalt sett några dagar till veckor beroende på projektets storlek.

När solcellsanläggningen är på plats, övergår du smidigt från installation till produktion av grön energi. Mölndal står inför en ljus framtid med solenergi som kärna.

Egen solel i Mölndal: Så fungerar det

Att producera egen solel i Mölndal är både enkelt och kostnadseffektivt med Solsystem. Genom att installera solceller på ditt tak, omvandlar du solens strålar till elektricitet för eget bruk.

Överskottet kan säljas tillbaka till elnätet, vilket ger en ytterligare ekonomisk fördel.

Med Solsystems teknologi och expertis, kan du bli nästan självförsörjande på el och bidra till en hållbar framtid.

Bygglov och regler för solceller i Mölndal

När du väljer att installera solceller i Mölndal är det viktigt att känna till lokala bygglov och regler. De flesta solcellsanläggningar kräver inget bygglov, men det finns undantag beroende på fastighetens läge och solcellernas placering.

Solsystem har omfattande erfarenhet av att navigera i dessa regelverk och bistår dig genom hela processen för att säkerställa att din anläggning uppfyller alla krav.

Skattereduktion för solceller: Så gynnas du i Mölndal

Invånare i Mölndal som investerar i solceller kan dra nytta av statliga skattereduktioner, vilket gör investeringen ännu mer attraktiv.

Solsystem hjälper dig att förstå och ansöka om tillgängliga subventioner och skattereduktioner, vilket minskar din initiala kostnad och förbättrar avkastningen på din investering.

Att gå över till grön energi har aldrig varit mer fördelaktigt.

Solcellsanläggningar i Mölndal: Vad behöver du veta?

Innan du investerar i solceller i Mölndal, är det viktigt att förstå vad som krävs för en framgångsrik installation. Faktorer som takets lutning, riktning och eventuella skuggningar spelar stor roll för anläggningens effektivitet.

Solsystem erbjuder en helhetslösning där vi tar hänsyn till alla dessa faktorer för att maximera din energiproduktion. Med vår expertis och högkvalitativa solpaneler, säkerställer vi att du får ut det mesta av din investering.

Så väljer du rätt solceller för ditt hem i Mölndal

Att välja rätt solceller för ditt hem i Mölndal är en viktig beslut som kräver eftertanke och planering. Med Solsystem får du inte bara tillgång till högkvalitativa solpaneler, men också expertis som hjälper dig att navigera genom de olika alternativen.

Vi tar hänsyn till ditt hems specifika behov, takets lutning, och hur mycket sol din fastighet får genom året för att optimera din investering. Våra erfarna rådgivare hjälper dig att förstå vilka solceller som bäst uppfyller dina energibehov och budget.

Tekniken bakom solceller: En djupdykning för mölndals invånare

För Mölndals invånare som är nyfikna på hur solcellstekniken fungerar, erbjuder Solsystem en djupgående titt på den innovativa tekniken bakom våra solceller.

Från hur solceller omvandlar solljus till elektricitet, till de senaste framstegen inom fotovoltaiska celler, delar vi vår kunskap för att du ska förstå den positiva påverkan solenergi kan ha på ditt hem och miljön. Vårt mål är att göra Mölndal grönare med hjälp av hållbar och effektiv solenergi.

Mölndal går grönt: Hur solceller bidrar till hållbar utveckling

Mölndal tar steg mot en hållbarare framtid, och solceller spelar en stor roll i denna omvandling. Genom att installera solceller, bidrar varje hem och företag inte bara till minskade koldioxidutsläpp, utan även till en självförsörjande energiförsörjning.

Solsystem är stolt över att vara en del av Mölndals gröna omställning, och vi arbetar aktivt för att göra solenergi tillgängligt för alla. Tillsammans kan vi skapa en hållbar framtid för kommande generationer.

Kostnad och ROI: Att installera solceller i Mölndal

Investeringen i solceller handlar inte bara om att skydda miljön – det är också en ekonomiskt smart beslut. I Mölndal har Solsystem hjälpt hundratals hushåll att minska sina energikostnader och öka värdet på sina fastigheter. Vi erbjuder transparenta priser och hjälper dig att räkna på din förväntade avkastning på investeringen (ROI).

Med statliga subventioner och skattereduktioner för solceller, har det aldrig varit en bättre tid att investera i solenergi. Kontakta oss för en personlig offert och börja din resa mot lägre energikostnader idag.

Solenergi för företag i Mölndal: En lönsam investering

Att investera i solenergi är inte bara ett steg mot hållbarhet för företag i Mölndal, det är också en ekonomiskt lönsam investering. Med Solsystems expertis kan företag dra nytta av reducerade energikostnader och stärka sitt varumärke som miljömedvetet. Vi erbjuder skräddarsydda solenergilösningar som matchar ditt företags behov och platsförutsättningar, maximera avkastningen på din investering.

Dessutom kan företag utnyttja skattereduktioner för att göra initiala kostnader mer överkomliga.

Så påverkar solens position dina solceller i Mölndal

Solens position är avgörande för effektiviteten hos dina solceller i Mölndal. Solsystem genomför en noggrann analys av ditt taks orientering och lutning för att säkerställa att din anläggning får optimal exponering för solen genom året.

Vår teknik tar hänsyn till säsongsmässiga variationer i solens bana för att maximera produktionen av solel, vilket gör din investering ännu mer värdefull. Att förstå dessa dynamiker är centrala för att optimera din solenergiproduktion.

Underhåll och service av solcellsanläggningar i Mölndal

Underhåll och service är nyckelkomponenter för att säkerställa långsiktig och problemfri drift av din solcellsanläggning i Mölndal. Solsystem erbjuder omfattande underhålls- och servicepaket för att hålla din anläggning i toppskick.

Från rutinmässig rengöring för att avlägsna damm och skräp till tekniska kontroller och reparationer, vårt team av kvalificerade tekniker garanterar att din investering ger maximal avkastning genom åren.

Framtidens Mölndal: Solceller och stadens energiplaner

Mölndal är på en ambitiös resa mot att bli en mer hållbar och energieffektiv stad, med solceller spelar en central roll i denna vision. Solsystem är stolta över att bidra till Mölndals energiövergång genom att leverera högeffektiva solcellslösningar till både hushåll och företag.

Genom att integrera solenergi i stadens infrastruktur, stöder vi Mölndals mål att minska koldioxidutsläppen och främja förnybar energi som en väg framåt. Tillsammans skapar vi en grönare, mer hållbar framtid för Mölndal.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.