Logo

Solpaneler Kungsbacka

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Kungsbacka av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Kungsbacka

Därför ska du välja oss för solpaneler i Kungsbacka

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Kungsbacka. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Rasmus

Intresserad av att veta mer? Kontakta Rasmus, han är vår expert i Kungsbacka

010-788 28 25
rasmus.karphed@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Kungsbacka

Vad behöver jag tänka på innan jag installerar solpaneler i Kungsbacka?
Kan Solsystem hjälpa mig med hela processen för installation av solpaneler?
Hur länge varar en solcellsanläggning installerad i Kungsbacka?
Vilka fördelar erbjuder solpaneler för min fastighet i Kungsbacka?
Kan jag få statliga bidrag eller skattereduktion för att installera solpaneler i Kungsbacka?
Hur bestämmer jag vilken typ av solpaneler som passar bäst för mitt hem i Kungsbacka?
Vad är det första steget för att installera solpaneler med Solsystem i Kungsbacka?
Hur kan Solsystem garantera kvaliteten på solpanelinstallationen i Kungsbacka?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Kungsbacka

Välkommen till en värld där hållbarhet och teknik går hand i hand. I Kungsbacka står vi inför en unik möjlighet att omvandla elen i våra hem och företag till grön energi.

Genom att välja Solsystem får du inte bara tillgång till förstklassiga solpaneler, du investerar även i en framtid där dina energikostnader minskar samtidigt som du bidrar till en renare planet.

Starta din gröna resa idag

Att ta steget till att installera solpaneler i Kungsbacka har aldrig varit enklare. Med Solsystems expertis är du bara ett beslut bort från att starta din gröna resa.

Oavsett om du är en fastighetsägare eller driver ett företag, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som maximerar din investering och minskar ditt koldioxidavtryck från dag ett.

Varför solpaneler är ett smart val för Kungsbackas fastighetsägare

Fastighetsägare i Kungsbacka står inför en fantastisk möjlighet att öka värdet på sina fastigheter samtidigt som de gör ett aktivt val för miljön. Solpaneler från Solsystem är inte bara en investering i din fastighet utan också i framtiden för vår stad. Genom att välja solenergi bidrar du till en hållbar utveckling och en grönare framtid för Kungsbacka.

Steg-för-steg guide till installation av solpaneler i Kungsbacka

Att ta steget mot solenergi i Kungsbacka är enklare än du tror. Vår steg-för-steg guide tar dig genom hela processen från första konsultation till den slutliga installationen.

Hos Solsystem får du tillgång till expertis och kvalitetssäkrade solpaneler som säkerställer en smidig övergång till grön energi. Upptäck hur enkelt det är att bidra till en hållbar framtid och minska dina energikostnader.

Steg 1: Bedömning av behov och möjligheter

Det första steget är att kontakta Solsystem för en initial bedömning. Vi diskuterar dina energibehov, fastighetens lämplighet för solpaneler, och vilka mål du har med din investering i solenergi.

Detta inkluderar analys av takets orientering, lutning, och eventuella skuggande objekt.

Steg 2: Platsbesök och offert

Efter den initiala bedömningen genomför vi ett platsbesök för att noggrant utvärdera din fastighets förutsättningar. Vi mäter solinstrålningen och kontrollerar takets struktur.

Baserat på denna information skapar vi en skräddarsydd offert som inkluderar en detaljerad plan för installationen, kostnadsberäkning och beräknad återbetalningstid.

Steg 3: Ansökan om bygglov (om nödvändigt)

Beroende på din fastighets specifika krav kan det vara nödvändigt att ansöka om bygglov hos Kungsbacka kommun.

Solsystem hjälper till med alla nödvändiga dokument och ansökningar för att säkerställa att din installation överensstämmer med lokala bestämmelser.

Steg 4: Installation

När alla tillstånd är klara börjar den faktiska installationen. Våra certifierade installatörer ser till att installationen genomförs effektivt och säkert, med minimal störning för din dagliga verksamhet. Installationstiden kan variera, men de flesta solpanelssystem är uppe och fungerar inom några dagar.

Steg 5: Anslutning till elsystemet

Efter installationen kopplar vi ditt nya solpanelssystem till elnätet. Detta steg innefattar även installation av en elräknare som kan mäta hur mycket el som matas ut på nätet, vilket möjliggör för dig att få ersättning för överskottsproduktion.

Steg 6: Driftsättning och uppföljning

När systemet är anslutet och klart, genomför vi en slutlig kontroll och driftsättning av anläggningen. Du får en genomgång av hur systemet fungerar, hur du läser av produktionen, och tips för optimal användning. Solsystem erbjuder också uppföljning och underhållstjänster för att säkerställa att ditt system fungerar effektivt över tid.

Steg 7: Njut av din gröna energi

Grattis! Du är nu en stolt ägare av ett solenergisystem. Du kan börja njuta av lägre elräkningar och bidra till en mer hållbar framtid.

Genom att välja Solsystem för din installation i Kungsbacka, får du inte bara tillgång till högkvalitativa solpaneler men också expertis och support genom hela processen. Tillsammans tar vi ett steg mot en grönare framtid.

Optimera din energiförbrukning med solenergi i Kungsbacka

I Kungsbacka har vi alla möjlighet att göra skillnad för miljön samtidigt som vi optimerar vår energiförbrukning. Med Solsystems solpaneler kan du inte bara minska ditt koldioxidavtryck utan också se över och effektivisera din energianvändning. Upptäck hur solenergi kan bli din lösning på lägre energikostnader och ett steg mot ett hållbarare liv.

Hur solpaneler förbättrar fastighetsvärden i Kungsbacka

Investering i solpaneler är inte bara bra för miljön, det är också ett smart ekonomiskt beslut. Fastighetsägare i Kungsbacka som väljer att installera solpaneler kan se fram emot en ökning av fastighetsvärdet. Grön teknologi är framtiden, och med Solsystem får du tillgång till den senaste solenergitekniken som gör din fastighet mer attraktiv på marknaden.

Fördelarna med solenergi för företag i Kungsbacka

För företag i Kungsbacka erbjuder solenergi en väg mot hållbarhet och kostnadsbesparingar. Med Solsystem kan ditt företag dra nytta av skräddarsydda solenergilösningar som minskar driftkostnader och stärker ditt varumärkes miljöansvar. Upptäck hur en investering i solpaneler inte bara är bra för planeten utan också för din företagsekonomi.

Anpassa ditt hem med solpaneler i Kungsbacka

Att anpassa ditt hem i Kungsbacka för solpaneler kräver lite förberedelser. För det första behöver du utvärdera ditt taks läge och tillstånd för att säkerställa att det ligger optimalt för solinstrålning. Att investera i en solcellsanläggning är ett steg mot en grönare framtid och bidrar både till miljön och minskade energikostnader. Kom ihåg att kvalitet och rätt installationssätt är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan professionell hjälp vara värdefull. Kontakta oss på Solsystem för ett få ett företag som erbjuder komplett service från början till slut för en trygg och effektiv installation.

Så gör du din fastighet i Kungsbacka redo för solpaneler

För att göra din fastighet i Kungsbacka redo för solpaneler börjar du med att undersöka vilka byggnadsregler som gäller för solcellsanläggningar i ditt område. Se till att ditt tak är i gott skick och att det inte kommer att behöva större underhåll inom den närmaste framtiden. Detta är viktigt då solpaneler har en lång livslängd och du vill undvika att behöva demontera anläggningen för takreparationer. En energianalys kan också hjälpa dig att förstå hur mycket energi du kan producera och vilken storlek på anläggningen som blir mest kostnadseffektiv för dina behov. Låter detta krångligt? Egen forskning är nyttig, men att ta hjälp av experter kan ge dig en djupare förståelse för vilka tekniska och administrativa steg som krävs.

Solpaneler i Kungsbacka: En investering för framtiden

Att investera i solpaneler i Kungsbacka är inte bara ett sätt att minska dina energikostnader, utan också ett bidrag till en mer hållbar värld. Framtidens energiförsörjning ligger i förnybara källor, och att installera solpaneler på din fastighet är ett sätt att ta del av denna utveckling. Kunder som redan gjort denna investering vittnar om lägre energikostnader och en ökad fastighetsvärde. Priset på solpaneler har sjunkit avsevärt under de senaste åren, vilket gör det till en tillgänglig investering för många. Att välja solpaneler av hög kvalitet och säkerställa en korrekt installation är avgörande för att få ut det mesta av din investering. Med rätt planering och förberedelser kan din solcellsanläggning ge ren energi till ditt hem eller din fastighet i många år framöver.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.