Logo

Solpaneler Borgholm

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Borgholm av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Borgholm

Därför ska du välja oss för solpaneler i Borgholm

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Borgholm. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Leif

Intresserad av att veta mer? Kontakta Leif, han är vår expert i Borgholm

010-788 28 26
leif.cangemark@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Borgholm

Hur kan solpaneler bidra till en mer hållbar energiförsörjning i Borgholm?
Kan jag installera solpaneler på vilket hus som helst i Borgholm?
Vilka fördelar ger installationen av solpaneler förutom miljömässiga?
Är det komplicerat att börja använda solpaneler?
Hur vet jag att min solpaneler alltid kommer att prestera bra?
Vad händer om jag behöver mer energi än vad min solpaneler producerar?
Kan jag få något ekonomiskt stöd för att installera solpaneler i Borgholm?
Vad gör jag om jag är osäker på att installera solpaneler?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Borgholm

Välj Solsystem i Borgholm för en hållbar och energieffektiv framtid. Våra solpaneler representerar den senaste tekniken inom solenergi, anpassade för att möta dina unika behov. Oavsett storleken på ditt hus eller företag i Borgholm, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som inte bara minskar din energikostnad utan även bidrar positivt till miljön.

Om du vill investera i solenergi, erbjuder vi både mångsidiga och skräddarsydda lösningar som passar olika behov och budgetar, så att du också kan dra nytta av solenergi precis som många andra, även på mindre ytor.

Hållbara energilösningar för framtiden

Vi på Solsystem strävar efter att föra in hållbara energilösningar i varje hem och företag i Borgholm. Våra solpaneler ger dig möjligheten att producera din egen rena energi, vilket minskar ditt beroende av fossila bränslen. Genom att installera solpaneler tar du ett steg mot en grönare framtid och bidrar till ett mer hållbart Sverige.

Maximera din energi med solpaneler i Borgholm

Maximera din energiproduktion med våra effektiva solpaneler. Vårt team i Borgholm hjälper dig att optimera placeringen av dina solpaneler för att säkerställa maximal solinstrålning och energiproduktion. Detta innebär att du får ut mer energi per installerad solpanel, vilket gör din investering ännu mer lönsam.

Från idé till verklighet: Installera solpaneler i Borgholm

Från den första idén till den färdiga installationen, står vi vid din sida. Vårt team av erfarna installatörer i Borgholm säkerställer en smidig process från början till slut. Vi hanterar allt från ansökan om bygglov till den slutliga installationen, så att du kan börja producera din egen solenergi utan dröjsmål.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.