Logo

Solpaneler Kronoberg

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Kronoberg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Kronoberg

Därför ska du välja oss för solpaneler i Kronoberg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Kronoberg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta Niklas, han är vår expert i Kronoberg

010-788 28 32
niklas.noren@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Kronoberg

Varför ska jag överväga att investera i solpaneler i Kronoberg?
Hur fungerar solpaneler och hur kan de dra nytta av solenergi i Kronoberg?
Vad är skillnaden mellan solpaneler och solceller?
Hur kan jag veta om min fastighet i Kronoberg är lämplig för solpaneler?
Vilken typ av underhåll kräver solpaneler efter installationen?
Hur påverkar installationen av solpaneler min elförbrukning och energifaktura?
Finns det några ekonomiska incitament för att installera solpaneler i Kronoberg och Växjö?
Hur lång tid tar det vanligtvis att installera solpaneler på min fastighet i Kronoberg?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Kronoberg

Välkommen till Solsystem, din pålitliga partner för solpaneler i Kronoberg och hela södra Sverige. Som ett småländskt familjeföretag har vi en stark förankring i solcellsbranschen och strävar efter att leverera högkvalitativa och prisvärda solenergilösningar till våra kunder. Vi är övertygade om att solenergi inte bara är framtiden utan även en lönsam investering för både dig och vår planet.

En trygg investering i solpaneler

Vi på Solsystem förstår vikten av att överträffa dina förväntningar när det gäller solceller. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att investera i solenergi och samtidigt erbjuda en trygg och grön investering med hög avkastning. Genom att erbjuda totalentreprenad tar vi ett helhetsansvar från första mötet till färdig installation och efterföljande service. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder är vi stolta över att kunna erbjuda solcellsanläggningar av absolut högsta kvalitet.

Villa med solpaneler från Solsystem

Optimala lösningar för din fastighet

Vi förstår att varje fastighet är unik, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och förutsättningar. Genom personliga hembesök och platsbesök säkerställer vi att du får en optimal offert som tar hänsyn till ditt elbehov, produktionskapacitet och önskemål om utseende på anläggningen. Vi är din lokala solcellsexpert som arbetar nära dig för att säkerställa att du får den bästa lösningen för din fastighet i Kronoberg.

Kvalitet och service i fokus

På Solsystem är kvalitet och service våra främsta fokusområden. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet och våra kvalitetssäkrade montörer ser till att installationen utförs med precision och noggrannhet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och vår personliga hembesök minimerar risken för att missa små men viktiga detaljer. När din solcellsanläggning är installerad stannar vi inte där, vi erbjuder även eftermarknadsservice och support för att säkerställa att din investering fortsätter att ge avkastning under många år framöver.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om solpaneler i Kronoberg eller är du intresserad av att investera i solenergi? Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi finns här för att guida dig genom processen och hjälpa dig att göra en trygg och lönsam investering i solceller. På Solsystem ser vi fram emot att få vara din partner för solenergi i Kronoberg och södra Sverige.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.