Logo

Solpaneler Skåne

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Skåne av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Skåne

Därför ska du välja oss för solpaneler i Skåne

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Skåne. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Håkan

Intresserad av att veta mer? Kontakta Håkan, han är vår expert i Skåne

010-788 28 28
hakan.torntorp@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Skåne

Vad är fördelarna med att välja solpaneler i Skåne?
Hur kan jag komma igång med att installera solpaneler i Skåne?
Vilken typ av lösningar erbjuder Solsystem för solpaneler i Skåne?
Varför ska jag välja Solsystem för installation av solpaneler i Skåne?
Hur mycket kostar det att installera solpaneler i Skåne?
Hur lång erfarenhet har Solsystem av att hjälpa kunder med solpaneler i Skåne?
Vad är den genomsnittliga livslängden för solpaneler i Skåne?
Hur kan jag få mer information om solpaneler och solenergilösningar i Skåne?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Skåne

Välkommen till Solsystem – din partner för solpaneler i Skåne! Vi är ett småländskt familjeföretag med lång erfarenhet av att leverera prisvärda och smarta solenergilösningar till södra Sverige. Hos oss får du inte bara högkvalitativa solpaneler installerade av kvalitetssäkrade montörer, utan även en personlig och engagerad service genom hela processen. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra din investering i solenergi både trygg och lönsam.

Varför välja solpaneler i Skåne med Solsystem?

Vi på Solsystem vet att många svenskar vill påverka sin privatekonomi och bidra till en mer hållbar miljö. Genom att ta steget och investera i solpaneler i Skåne kan du göra just det.

Vi gör det enkelt för dig genom att erbjuda totalentreprenad, från det första mötet och platsbesöket till den färdiga installationen och efterföljande service. Med vårt fokus på kvalitet och kundvård kan du känna dig trygg med ditt val av solcellsleverantör.

Vad erbjuder solsystem för solpaneler i Skåne?

Vi på Solsystem är nära dig i Skåne och erbjuder skräddarsydda solenergilösningar som passar just dina behov och förutsättningar.

Vår personliga projektledare tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa en optimal offert baserad på faktorer som elbehov, produktionskapacitet och estetik.

Med vår erfarenhet och noggrannhet säkerställer vi att din solcellsanläggning fungerar problemfritt under många år framöver.

Hur kan jag komma igång med solpaneler i Skåne?

För att komma igång med solpaneler i Skåne är det enkelt – kontakta oss på Solsystem för en personlig konsultation och offert. Vi hjälper dig att navigera genom processen och svara på alla dina frågor om installation, kostnader och underhåll.

Med vårt engagemang och expertis är du på god väg mot en hållbar och lönsam investering i solenergi.

(2) 430W Harplinge

Eftermarknadservice och kundvård

När solpanelerna är installerade fortsätter vårt arbete. Vi tar eftermarknaden på största allvar och erbjuder kontinuerlig service, support och reklamation.

Hos Solsystem får du inte bara en solcellsanläggning – du får en partner som stannar för evigt och säkerställer att din investering fortsätter att generera resultat långt in i framtiden.

Kontakta oss för dina solpanelbehov i Skåne

Är du redo att ta steget mot solpaneler i Skåne? Kontakta oss på Solsystem idag för att få en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Med vårt fokus på kvalitet, service och hållbarhet är vi din pålitliga partner för solenergilösningar i Skåne och resten av södra Sverige.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.