Logo

Solpaneler Höganäs

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Höganäs av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Höganäs

Därför ska du välja oss för solpaneler i Höganäs

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Höganäs. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta Bengt, han är vår expert i Höganäs

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Höganäs

Hur fungerar installationen av solpaneler i Höganäs?
Vilken service erbjuds för solpaneler i Höganäs?
Vad gör Solsystem till det bästa valet för solpaneler i Höganäs?
Hur kan jag komma igång med solpaneler i Höganäs?
Vad är fördelarna med att välja solpaneler i Höganäs?
Vilka tjänster erbjuder ni på Solsystem för solpaneler i Höganäs?
Kan jag få ett hembesök för att diskutera solpaneler i Höganäs?
Hur kan solpaneler i Höganäs bidra till en mer hållbar framtid?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Höganäs

Välkommen till Solsystem – din partner för solenergilösningar i Höganäs. Med vårt engagemang och expertis gör vi det möjligt för dig att dra nytta av solens kraft och spara pengar samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Upptäck fördelarna med att välja solpaneler i Höganäs och låt oss guida dig genom hela processen.

Varför välja solpaneler från Solsystem?

Som ett småländskt familjeföretag har vi en lång historia av att leverera högkvalitativa solenergilösningar till södra Sverige, inklusive Höganäs.

Vi fokuserar på att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda prisvärda och smarta lösningar som är skräddarsydda för dina behov.

  1. Trygg och Grön Investering: Med solpaneler från Solsystem gör du en trygg och grön investering för både din privatekonomi och miljön. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att din investering ger dig en god avkastning på lång sikt.
  2. Personligt Hembesök: Vi erbjuder personliga hembesök där våra experter tar reda på dina behov och önskemål. Genom att skapa en skräddarsydd offert baserad på din fastighets förutsättningar och elbehov, säkerställer vi att du är helt nöjd med din solcellsinstallation.
  3. Kundvård och Service: Hos Solsystem lämnar vi inte dig när solcellsanläggningen är installerad. Vi tar eftermarknaden på största allvar och finns här för att erbjuda service, support och hjälp med reklamationer närhelst du behöver det.
  4. Miljövänlig Energi: Genom att välja solpaneler i Höganäs från Solsystem bidrar du till att minska din klimatpåverkan och främjar en hållbar framtid för kommande generationer.
(2) 430W Harplinge

Hur fungerar installationen?

Vi erbjuder totalentreprenad för solpaneler i Höganäs. En personlig projektledare guidar dig genom hela processen, från det första mötet till färdig installation och underhållsservice.

Vi är noggranna vid val av material och underleverantörer för att säkerställa en problemfri installation under många år framöver.

Vad kan solpaneler göra för din fastighet?

Solpaneler i Höganäs ger dig möjlighet att producera din egen energi och minska din elförbrukning. Dessutom kan du dra nytta av olika statliga bidrag och stöd för att göra din investering ännu mer lönsam.

Vår service

Vi på Solsystem är här för att stanna. Efter installationen tar vi hand om eftermarknaden med service, support och reklamation på största allvar.

Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och säkerställa att du är helt nöjd med din investering i solenergi.

Boka ett hembesök idag

Vill du veta mer om solpaneler i Höganäs och hur de kan gynna din fastighet? Kontakta oss för att boka ett personligt hembesök där vi kan diskutera dina behov och möjligheter.

Låt oss tillsammans skapa en hållbar och lönsam energilösning för dig och din fastighet i Höganäs.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.