Logo

Solpaneler Lomma

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Lomma av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Lomma

Därför ska du välja oss för solpaneler i Lomma

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Lomma. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Håkan

Intresserad av att veta mer? Kontakta Håkan, han är vår expert i Lomma

010-788 28 28
hakan.torntorp@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Lomma

Vad är fördelarna med att välja solpaneler i Lomma?
Hur fungerar installationen av solpaneler i Lomma?
Vad innebär ett hembesök när det gäller solpaneler i Lomma?
Hur kan en solcellsanläggning i Lomma gynna min fastighet?
Vilken service erbjuds för solpaneler i Lomma?
Hur passar solceller i Lomma för mitt hus?
Finns det olika solcellspaket att välja mellan i Lomma?
Hur påverkar solpaneler miljön i Lomma?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Lomma

Solsystem är din pålitliga partner för solenergi i Lomma. Vi är ett småländskt familjeföretag med djupa rötter inom solcellsbranschen och erbjuder prisvärda och smarta solenergilösningar för både privatpersoner och företag i södra Sverige.

Vår passion är att göra det enkelt för dig att göra en trygg och grön investering med mycket god avkastning.

Överträffa dina förväntningar – Vår drivkraft

Vi på Solsystem strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi började vår resa för att göra det enklare för svenskar att investera i solenergi och påverka både sin privatekonomi och miljön.

Genom att erbjuda helhetsentreprenader och professionella installationer av solpaneler på taket, gör vi det möjligt för fler att ta det gröna steget.

Körsbärsgatan 6, Malmö

Totalentreprenad nära dig

Vi finns nära dig i Lomma och erbjuder en personlig och engagerad projektledning genom hela processen.

Från det första platsbesöket till den färdiga installationen, tar vi hand om allt för att säkerställa att din solcellsanläggning blir en succé.

Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder är vårt mål alltid att överträffa dina förväntningar och se till att du får en problemfri solcellsanläggning under många år framöver.

Hembesök för optimal planering

Vårt personliga hembesök minskar risken för missade detaljer och säkerställer att vi tar hänsyn till alla dina behov och önskemål. Vi skapar en optimal offert baserad på ditt elbehov, produktionskapacitet och utseende på anläggningen, så att du kan känna dig helt nöjd med ditt val av solcellsleverantör.

Kundvård och service i fokus

Vi lämnar inte ansvaret när solcellsanläggningen är installerad. Vi tar eftermarknaden på största allvar och finns här för att erbjuda kontinuerlig service, support och reparationer.

På Solsystem är vi här för att stanna och vara din långsiktiga partner för solenergi i Lomma.

Kontakta oss idag för att boka ditt hembesök och ta det första steget mot en grönare framtid med solpaneler från Solsystem!

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.