Logo

Solpaneler Malmö

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Malmö av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Malmö

Därför ska du välja oss för solpaneler i Malmö

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Malmö. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Håkan

Intresserad av att veta mer? Kontakta Håkan, han är vår expert i Malmö

010-788 28 28
hakan.torntorp@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Malmö

Hur lång livslängd kan jag förvänta mig på solpaneler i Malmö?
Vilka steg ingår i installationen av solpaneler på mitt tak?
Hur vet jag om mitt tak är lämpligt för installation av solpaneler?
Vilka lokala subventioner och stöd finns tillgängliga för installation av solpaneler i Malmö?
Kan jag producera all min egen el med solpaneler i Malmö?
Behöver jag kontakta mitt elbolag innan jag installerar solpaneler?
Vad ska jag göra om jag vill ha en offert för solpaneler i Malmö?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Malmö

När du väljer solpaneler i Malmö är det avgörande att noggrant överväga dina specifika behov och ditt hems förutsättningar. En skräddarsydd lösning som matchar ditt hushålls energiförbrukning och takets orientering kan maximera din investering.

Våra experter i Malmö hjälper dig att navigera bland olika solpanelstyper och teknologier för att hitta det system som bäst passar just ditt hem.

Solpaneler i Malmö: Framtidens energi för ditt hem

Solpaneler representerar framtiden för hållbar energi i Malmö. De erbjuder hushållen en möjlighet att producera sin egen el och minska beroendet av fossila bränslen. Genom att investera i solpaneler kan du inte bara minska dina energikostnader utan också bidra till en grönare och renare stad.

Med Malmös idealiska förhållanden för solenergiproduktion är tiden inne att omfamna denna rena, förnybara energikälla.

Steg-för-steg guide: Installation av solpaneler i Malmö

Att installera solpaneler i Malmö är ett smart sätt att minska dina energikostnader och bidra till en hållbar framtid. Följ denna steg-för-steg guide för att säkerställa en smidig process från start till mål.

Steg 1: Kontakta oss på Solsystem

Första steget mot solpaneler hemma eller till ditt företag är att kontakta oss på Solsystem och boka in en tid för ett hembesök.

Steg 2: Hembesök

Energiförbrukning: Vi börjar med att utvärdera din årliga energiförbrukning. Detta hjälper oss att bestämma storleken på det solpanelssystem du behöver.

Takbedömning: Vi kontrollerar ditt taks läge och tillstånd. Idealiskt bör taket ha god exponering mot söder utan skuggande träd eller byggnader.

Steg 3: Planering och design

Våra experter ritar upp förslag utifrån dina förutsättningar på hur du på mest effektiva sättet får ut mest av dina solpaneler.

Anpassad lösning: Få en anpassad lösning baserat på ditt hems specifika behov och förutsättningar.

Steg 4: Ansökan om tillstånd

Bygglov: Vi hjälper dig kontrollera med Malmös kommun om du behöver bygglov för installationen.

Steg 5: Installation

Våracertifierade installatörer kommer och monterar solpanelerna hos dig utifrån vad ni kommit överens om. Detta tar från några dagar upp till någon vecka beroende på komplexiteten och storleken på projektet.

Steg 6: Anslutning och inspektion

Nätanslutning: Systemet kopplas till elnätet. Du kan behöva en inspektion från elbolaget eller kommunen för att godkänna installationen.

Inspektion: En slutlig inspektion säkerställer att allt är korrekt installerat och uppfyller alla lokala föreskrifter.

Steg 7: Aktivering

Driftsättning: När allt är godkänt kan solpanelerna aktiveras. Du börjar nu producera din egen el.

Övervakning: Vi lär dig hur du övervakar systemets prestanda för att maximera din energiproduktion.

Steg 8: Underhåll

Solsystemen kräver minimalt med underhåll men det kan va bra att se över någon gång per år att det inte är smuts på solpanelerna osv. Om du följer våra rekommendationer för underhåll kommer ditt system fungerar effektivt under många år framöver. Och vill du ha hjälp så finns vi alltid där för dig, bara att ringa så hjälper vi dig.

Genom att följa dessa steg kan vi framgångsrikt installera solpanelerna på ditt hem i Malmö och bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du njuter av lägre energikostnader.

Maximera din energi: Installera solpaneler i Malmö

För att maximera din energiproduktion med solpaneler i Malmö, är det viktigt att ditt solpanelssystem är optimerat för dina unika förhållanden. Detta innebär en noggrann utvärdering av takets läge, vinkel och eventuella skuggningsproblem. Genom att välja högeffektiva solpaneler och se till att de är korrekt installerade, kan du säkerställa att ditt system genererar så mycket el som möjligt, vilket optimerar din investering och bidrar till en hållbar framtid.

Bygglov och solpaneler i Malmö: Vad du behöver veta

När du planerar att installera solpaneler i Malmö är det viktigt att vara medveten om de lokala byggreglerna och kraven för bygglov. I vissa fall kan installationen av solpaneler kräva bygglov, beroende på fastighetens placering och hur installationen påverkar byggnadens utseende.

Vi hjälper dig att kontakta Malmö stad för att säkerställa att din installation följer alla gällande regler och förordningar, vilket underlättar en smidig installationsprocess.

Så väljer du rätt solpaneler Malmö

Att välja rätt solpaneler i Malmö innebär att förstå dina unika behov och förutsättningar. Vi börjar med att utvärdera ditt hushålls energiförbrukning och takets läge i förhållande till solen. Det är viktigt att välja solpaneler som matchar ditt energibehov och optimerar utnyttjandet av ditt takyta. Vi hjälper dig att navigera bland de olika alternativen och teknologierna för att hitta en lösning som passar just dina förutsättningar och bidrar till maximal energiproduktion.

Kostnadseffektiv solenergi: Investera i solpaneler i Malmö

Investering i solpaneler i Malmö är inte bara en investering i grön energi utan också en kostnadseffektiv lösning på lång sikt. Med solpaneler kan du minska din elräkning avsevärt och skydda dig mot framtida energiprisökningar. Det finns även statliga incitament och lokala bidrag som kan göra din investering ännu mer lönsam. Att välja högkvalitativa solpaneler med god effektivitet säkerställer att du får mest möjliga energi för din investering.

Solpanelers livslängd: En långsiktig investering i Malmö

Solpanelers livslängd gör dem till en utmärkt långsiktig investering för ditt hem i Malmö. De flesta solpaneler har en förväntad livslängd på över 25 till 30 år, vilket innebär att de kan producera ren och kostnadseffektiv energi under många år framöver. Att underhålla dina solpaneler ordentligt kan ytterligare förlänga deras livslängd och säkerställa att du maximerar din investering. Denna långsiktiga tillgång bidrar inte bara till en hållbar framtid utan också till långsiktiga besparingar på energikostnader.

Anpassade solenergilösningar för varje fastighet i Malmö

I Malmö erbjuds anpassade solenergilösningar för att möta unika behov hos varje fastighetsägare. Med ett brett utbud av solpaneler och teknologier kan vi skräddarsy ett system som inte bara passar ditt taks specifika förutsättningar utan också ditt energibehov. Oavsett om du bor i en villa, radhus eller äger en kommersiell fastighet, finns det solenergilösningar som kan optimeras för att maximera din investering och din energiproduktion. Våra experter arbetar nära dig för att designa ett system som integreras sömlöst med din fastighets estetik och funktionalitet.

Från konsultation till installation: Din resa med solpaneler i Malmö

Din resa mot att installera solpaneler i Malmö börjar med en grundlig konsultation där vi diskuterar dina mål och utvärderar din fastighets potential för solenergi. Processen inkluderar en detaljerad analys av ditt tak, energiförbrukning och eventuella skuggningsproblem. Efter detta följer en skräddarsydd design och noggrann planering av installationen. Vårt team av certifierade installatörer säkerställer att installationen genomförs smidigt, effektivt och med minimal störning för dig. Vi guidar dig genom varje steg, från den första konsultationen till den dagen du börjar producera din egen el.

Hur solpaneler förändrar energiförbrukningen i Malmö

Installationen av solpaneler i Malmö förvandlar inte bara hur vi producerar energi utan också hur vi förbrukar den. Genom att generera egen el direkt från solen kan fastighetsägare märkbart minska sin beroende av det traditionella elnätet och dess varierande priser. Solel i praktiken innebär lägre energikostnader, ökad energioberoende och en betydande minskning av koldioxidutsläpp. Dessutom ger överskottet av producerad energi som matas tillbaka till nätet ytterligare ekonomiska fördelar och stärker det lokala energisystemet i Malmö.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.