Logo

Installera solceller Borgholm

Vi arbetar uteslutande med solceller i Borgholm av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Installera solceller Borgholm

Därför ska du välja oss för solceller i Borgholm

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Borgholm. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Leif

Intresserad av att veta mer? Kontakta Leif, han är vår expert i Borgholm

010-788 28 26
leif.cangemark@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Installera solceller Borgholm

Vad bör jag tänka på innan jag installerar solceller i Borgholm?
Hur kan solceller hjälpa mig att minska mina energikostnader?
Vilka fördelar finns det med att installera solceller, förutom lägre energikostnader?
Hur vet jag att mitt hus är lämpligt för solceller?
Hur lång tid tar det att installera solceller i Borgholm?
Vilka offerter bör jag överväga när jag väljer solceller?
Kan jag använda solenergi även på vintern?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Kopia av Torbjörn Petersson, Ljungby - kopia

Installera solceller Borgholm

Att installera solceller i Borgholm representerar inte bara ett steg mot en mer hållbar framtid utan är också en investering i din fastighets värde. Med Solsystems expertis kan du förvandla ditt tak till en kraftfull energikälla. Vi guidar dig genom varje steg, från första konsultation till den slutliga installationen, och ser till att allt anpassas efter just dina behov och förutsättningar.

Med vårt breda utbud av nya och prisvärda solpaneler hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen som matchar dina behov, så att du får en energieffektiv lösning till ett konkurrenskraftigt pris. Vi gör processen enkel och anpassad, så att du kommer att känna dig trygg i ditt val bland olika alternativ och vill ta steget mot en grönare framtid.

(2) 430W Harplinge

Borgholm blir grönare: Installera solceller för en hållbar framtid

I Borgholm arbetar vi med visionen att göra varje hem självförsörjande på grön energi. Genom att installera solceller bidrar du inte bara till minskade koldioxidutsläpp utan också till en hållbar utveckling av hela kommunen. Vårt mål är att göra Borgholm till en förebild för grön omställning, där solenergin står i centrum för denna förändring.

Maximera energi och minska kostnader med solceller i Borgholm

Investeringen i solceller handlar om mer än bara miljön; det handlar även om att minska dina energikostnader. Våra solpanelssystem är designade för att maximera produktionen av solenergi, vilket innebär lägre elräkningar för dig. Med de senaste teknologierna och effektiva solpaneler från Solsystem kan du se en avsevärd skillnad i både din energiförbrukning och ekonomi.

Din guide till solceller i Borgholm: Från offert till installation

Att välja att installera solceller kan kännas överväldigande, men med Solsystem blir processen enkel och transparent. Vi börjar med en grundlig utvärdering av ditt hus och dina energibehov. Därefter tillhandahåller vi en detaljerad offert som inkluderar allt från kostnader till förväntad energiproduktion. Vårt team av certifierade installatörer ser sedan till att din solcellsanläggning installeras effektivt och med minimalt besvär för dig.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.