Logo

Installera solceller Linköping

Vi arbetar uteslutande med solceller i Linköping av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Installera solceller Linköping

Därför ska du välja oss för solceller i Linköping

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Linköping. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta en av våra experter i Linköping

010-788 28 00
info@solsystem.com

Vanliga frågor och svar - Installera solceller Linköping

Vad behöver jag veta innan jag installerar solceller i Linköping?
Hur går processen för att installera solceller till?
Kan jag få bidrag för att installera solceller i Linköping?
Hur väljer jag rätt solcellssystem för min fastighet?
Hur lång tid tar det att installera ett solcellssystem?
Hur underhåller jag mina solpaneler efter installation?
Vilka är de långsiktiga fördelarna med att installera solceller i Linköping?
Hur påverkas mitt elnät och elräkning av att installera solceller?
Vad gör jag om min solcellsanläggning producerar mer el än vad jag använder?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Kopia av Torbjörn Petersson, Ljungby - kopia

Installera solceller Linköping

Att välja Solsystem för installation av solceller i Linköping innebär att du väljer en partner med omfattande erfarenhet och en djup förståelse för just dina behov. Vi börjar alltid med en grundlig analys av ditt tak och dina energibehov för att skräddarsy den mest effektiva lösningen. Våra certifierade installatörer säkerställer att varje steg i processen genomförs med högsta möjliga standard, allt för att du ska få en lönsam och hållbar energikälla.

Våra solcellsanläggningar är inte bara en investering i ren energi, utan också ett sätt att minska dina elkostnader på lång sikt. Med möjligheten att producera din egen el och till och med sälja överskottet tillbaka till elnätet, erbjuder solceller från Solsystem en ekonomiskt fördelaktig lösning för alla.

Linköping är en stad som strävar efter att vara i framkant av hållbar utveckling, och genom att installera solceller bidrar du inte bara till en grönare framtid utan även till att öka värdet på din fastighet. Vare sig du är villaägare eller företagsägare i Linköping är vårt team här för att hjälpa dig att ta steget mot förnybar energi fullt ut.

Hos Solsystem får du inte bara tillgång till branschens ledande teknologi och material; vi erbjuder också fullständig transparens genom hela processen, från kostnadsfri offert och hembesök till slutlig installation och efterföljande service. Välj Solsystem för din solcellsinstallation i Linköping och bli en del av lösningen för en hållbarare värld.

(2) 430W Harplinge

Bygglov och förberedelser: Steg för steg till solceller i Linköping

När du bestämmer dig för att installera solceller i Linköping, är det första steget att förstå vilka bygglov och förberedelser som krävs. Staden Linköping uppmuntrar förnybar energi, men det finns specifika krav som måste uppfyllas för att säkerställa att din installation följer lokala byggnormer och regelverk.

Konsultation med expert: Börja med att kontakta oss på Solsystem. med många års erfarenhet kan vi ge dig en klar bild av vad som behövs. Vi kan hjälpa dig att navigera i bygglovsprocessen och svara på dina frågor.

Bygglovansökan: Beroende på ditt projekts omfattning kan du behöva ansöka om bygglov hos Linköpings kommun. Vi hjälper dig gärna med detta då vi vet att det kan vara en komplicerad process.

Teknisk utvärdering: Innan installationen utförs en teknisk utvärdering av ditt tak för att bedöma dess lämplighet för solpaneler, inklusive orientering, lutning, och eventuella skuggande objekt.

Anpassad lösning: Utifrån utvärderingen skräddarsys en solcellslösning som passar ditt hem eller din fastighet perfekt, optimerad för Linköpings unika klimat och dina energibehov.

Lär dig mer om processen och hur du kan förbereda dig för en smidig övergång till solenergi genom att kontakta oss på Solsystem.

Maximera din energi: Optimering av solceller för Linköpings klimat

Att optimera dina solceller för Linköpings klimat är avgörande för att maximera din energiproduktion. Här är några steg vi på Solsystem följer för att säkerställa att din solcellsanläggning presterar optimalt:

Välj högeffektiva paneler: Investera i solpaneler av hög kvalitet som är kända för att prestera bra även under molniga dagar, vilket är vanligt i Linköpings klimat.

Rätt installation: Se till att dina solpaneler installeras i optimal vinkel och riktning för att fånga så mycket solljus som möjligt genom året.

Använd batterilagring: Ett batterilagringssystem kan hjälpa dig att lagra överskottsenergi för användning under mindre soliga perioder eller på kvällen.

Regelbunden underhåll: Håll dina solpaneler rena och underhållna för att säkerställa bästa möjliga prestanda.

Lär dig mer om hur vi optimera din solenergiproduktion i Linköping genom att kontakta oss på Solsystem.

365W Falkenberg

Från konsultation till installation: Enkla steg för solceller i Linköping

Att ta steget från konsultation till installation av solceller i Linköping kan vara en enkel och smidig process med rätt förberedelser och expertis. Här är vad du kan förvänta dig av oss på Solsystem:

Första konsultation: Vi startar med ett hembesök för att diskutera dina mål och behov. Under detta möte kommer vi att utvärdera ditt tak, dina energibehov och potentiella solläget för solcellerna.

Detaljerad utvärdering: Efter det initiala mötet kommer vi utforma det bästa alternativet för just din bostad och återkomma med potentiella lösningar.

Offert och finansiering: Du får en detaljerad offert baserad på utvärderingen, inklusive information om eventuella tillgängliga bidrag eller finansieringsalternativ.

Installation: När allt är godkänt och eventuellt bygglov säkrat påbörjas installationen. Vårt kvalificerade team kommer att installera dina solpaneler snabbt och effektivt.

Efter service: Efter installationen erbjuder vi uppföljning och underhållstjänster för att säkerställa att ditt system fungerar optimalt många år framöver.

Lär dig mer om hur du kan ta dina första steg mot solenergi i Linköping genom att boka en konsultation med en lokal expert idag.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.