Logo

Solpaneler Jonstorp

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Jonstorp av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Jonstorp

Därför ska du välja oss för solpaneler i Jonstorp

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Jonstorp. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.

Försäljaren var mycket kunnig och framförallt trevlig. Är mycket nöjd med mina solsäller. Installationen gick smärtfritt. / Bengt Olsson

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Peter

Intresserad av att veta mer? Kontakta Peter, han är vår expert i Jonstorp

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Jonstorp

Kan jag få gratis rådgivning innan jag bestämmer mig för att installera solpaneler i Jonstorp?
Är det viktigt att välja lokalt företag för installation av solpaneler i Jonstorp?
Kan jag använda solpaneler i Jonstorp även under de mindre soliga månaderna?
Hur kan solpaneler från Solsystem hjälpa mig att spara pengar i Jonstorp?
Behöver jag bygglov för att installera solpaneler på mitt tak i Jonstorp?
Vad innebär det att "dela" min solenergi med grannar i Jonstorp?
Kommer Solsystem att tillhandahålla service och underhåll för mina solpaneler i Jonstorp efter installationen?

Solpaneler Jonstorp

I Jonstorp står Solsystem i frontlinjen för att leverera grön energi genom avancerade solpaneler. Med ett starkt fokus på hållbar utveckling erbjuder vi kostnadseffektiva och miljövänliga solenergilösningar som möter behoven hos både hushåll och företag. Vårt mål är att göra Jonstorp till en förebild för grön energi, och vi arbetar aktivt för att utbilda och inspirera samhället om fördelarna med solenergi. Våra gratis konsultationer och personligt anpassade solpanelssystem säkerställer att varje kund får den bästa möjliga lösningen för sina specifika behov och förutsättningar. Genom att välja solpaneler från Solsystem kan invånarna i Jonstorp och omkringliggande områden som Höganäs ta ett viktigt steg mot en mer hållbar och självförsörjande energiframtid.

Installera solpaneler i Jonstorp: Steg-för-steg guide

Steg 1: Kontakta oss på Solsystem

Första steget mot solpaneler hemma eller till ditt företag är att kontakta oss på Solsystem och boka in en tid för ett hembesök.

Steg 2: Hembesök

Energiförbrukning: Vi börjar med att utvärdera din årliga energiförbrukning. Detta hjälper oss att bestämma storleken på det solpaneler du behöver.

Takbedömning: Vi kontrollerar ditt taks läge och tillstånd. Idealiskt bör taket ha god exponering mot söder utan skuggande träd eller byggnader.

Steg 3: Planering och design

Våra experter ritar upp förslag utifrån dina förutsättningar på hur du på mest effektiva sättet får ut mest av dina solpaneler.

Anpassad Lösning: Få en anpassad lösning baserat på ditt hems specifika behov och förutsättningar.

Steg 4: Ansökan om tillstånd

Bygglov: Vi hjälper dig kontrollera med Jontorps kommun om du behöver bygglov för installationen.

Steg 5: Installation

Våracertifierade installatörer kommer och monterar solpanelerna hos dig utifrån vad ni kommit överens om. Detta tar från några dagar upp till någon vecka beroende på komplexiteten och storleken på projektet.

Steg 6: Anslutning och inspektion

Nätanslutning: Systemet kopplas till elnätet. Du kan behöva en inspektion från elbolaget eller kommunen för att godkänna installationen.

Inspektion: En slutlig inspektion säkerställer att allt är korrekt installerat och uppfyller alla lokala föreskrifter.

Steg 7: Aktivering

Driftsättning: När allt är godkänt kan solpanelerna aktiveras. Du börjar nu producera din egen el.

Övervakning: Vi lär dig hur du övervakar systemets prestanda för att maximera din energiproduktion.

Steg 8: Underhåll

Solsystemen kräver minimalt med underhåll men det kan va bra att se över någon gång per år att det inte är smuts på solpanelerna osv. Om du följer våra rekommendationer för underhåll kommer ditt system fungerar effektivt under många år framöver. Och vill du ha hjälp så finns vi alltid där för dig, bara att ringa så hjälper vi dig.

Genom att följa dessa steg kan vi framgångsrikt installera solpaneler på ditt hem i Jonstorp och bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du njuter av lägre energikostnader.

Är du intresserad av att lagra din överskottsel i ett batteri inför mindre soliga stunder?

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.