Logo

Solceller Höganäs

Vi arbetar uteslutande med solceller i Höganäs av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solceller Höganäs

Därför ska du välja oss för installation av solceller i Höganäs

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Höganäs. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Solsystem - Profilbild - okänd-01

Intresserad av att veta mer? Kontakta Bengt, han är vår expert i Höganäs

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Installera solceller Höganäs

Varför ska jag installera solceller i Höganäs?
Hur kan jag veta mer om solceller och deras installation i Höganäs?
Vad ingår i installationen av solceller i Höganäs?
Vad är en hållbar investering när det gäller solceller i Höganäs?
Hur går jag tillväga för att få hjälp med installation av solceller i Höganäs?
Vilka bidrag eller incitament finns tillgängliga för installation av solceller i Höganäs?
Hur länge tar det att installera solceller på mitt tak i Höganäs?
Vad gör Solsystem för att säkerställa den bästa lösningen för min fastighet i Höganäs?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Installera solceller Höganäs

Vi är din lokala expert på solceller i Höganäs. Med fokus på kvalitet och service erbjuder vi smarta och prisvärda lösningar för att möta dina behov av solenergi. Låt oss guida dig genom processen med att investera i solceller för ditt hem eller företag.

Varför välja solceller?

Solenergi är inte bara ett sätt att spara pengar på din elkostnad, det är också ett steg mot en grönare framtid. Genom att installera solceller på ditt tak i Höganäs kan du producera din egen ren energi och minska din klimatpåverkan. Dessutom kan du dra nytta av olika ekonomiska incitament som gör investeringen ännu mer attraktiv.

Totalentreprenad för din trygghet

Vi på Solsystem erbjuder totalentreprenad för din solcellsanläggning i Höganäs. Från det första mötet till färdig installation och eftermarknadsservice, tar vi hand om allt. Med våra kvalitetssäkrade montörer och högkvalitativa solpaneler ser vi till att din investering är hållbar och problemfri under många år framöver.

Personligt hembesök för optimal lösning

Vi förstår att varje fastighet är unik. Därför erbjuder vi personliga hembesök där vi tar reda på dina behov och önskemål. Vår erfarna projektledare skapar en skräddarsydd offert baserad på ditt elbehov och takets potential. Med vår noggrannhet och expertis säkerställer vi att du blir fullständigt nöjd med din solcellsanläggning.

Eftermarknadsservice för långsiktig trygghet

Vår service slutar inte när solcellerna är installerade. Vi tar ansvar för eftermarknaden och erbjuder service, support och reklamation på högsta nivå. Med vårt engagemang för kundvård och service är vi här för att stanna och säkerställa att din solcellsanläggning fortsätter att prestera på topp under hela sin livslängd.

Kontakta oss idag

Låt Solsystem vara din partner för att installera solceller i Höganäs. Kontakta oss idag för att boka ditt personliga hembesök och komma igång med din resa mot en grönare och mer hållbar framtid.

Kontakta oss nu för att göra din investering i solenergi till verklighet med Solsystem!

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.