Logo

Solpaneler Trelleborg

Vi arbetar uteslutande med solpaneler i Trelleborg av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer

Solpaneler Trelleborg

Därför ska du välja oss för solpaneler i Trelleborg

Vi är passionerade över att få leverera trygga, estetiska, prisvärda och proffsiga installationer till våra kunder i Trelleborg. Med lång erfarenhet och tusentals nöjda kunder så har vi kommit långt.

Personligt hembesök
Vi bokar in en dag och tid som passar dig och kommer vid detta tillfälle lyssna på dina önskemål samt titta på ditt tak eller din marks förutsättningar.
Bidrag för solceller
Likt rot- och rutavdrag finns det ett Grönt Teknik-avdrag som går att nyttja för dig som vill investera i solceller och batteri. Avdraget uppgår till 20% och dras av på kostnaden för arbete och material. För batterianläggningar utökas skattereduktionen till 50%.
Ren solenergi till ditt tak
Den el du producerar tär inte på jordens resurser utan är förnybar och miljöriktig. Att inte vara helt beroende av någon annan för att få el till sin fastighet ger en trygghet och du kan sova gott om natten.
Batteri
Att komplettera sin solcellsanläggning med ett tillhörande batteri är en klok investering för att maximera utnyttjandet av den kostnadsfria energi som solcellerna genererar.
Håkan

Intresserad av att veta mer? Kontakta Håkan, han är vår expert i Trelleborg

010-788 28 18
hakan.torntorp@solsystem.com

Solpaneler är igång, allt fungerar fint, jätte trevligt kundtjänst . Rekommenderar starkt. / Hanna

Vad skiljer oss från andra?

Solsystem är i rötterna ett småländskt familjeföretag inom solcellsbranschen som idag levererar prisvärda och smarta lösningar till största delen av södra Sverige. Vi arbetar uteslutande med solpaneler av absolut högsta kvalitet som installeras av kvalitetssäkrade montörer. Vi gör det enkelt för våra kunder eftersom vi tar ett helhetsansvar från första möte till färdig installation och underhållsservice. Vi är solcellsföretaget som hjälper er med att göra en trygg, grön investering med mycket god avkastning.

Antal lokala projektledare
19
Grundat
2017
Antal installationer
3 000+

Vi finns tillgängliga för installationer här:

Vanliga frågor och svar - Solpaneler Trelleborg

Vad är fördelarna med att välja solpaneler i Trelleborg?
Hur fungerar installationen av solpaneler i Trelleborg?
Vilken investering krävs för solpaneler i Trelleborg?
Hur lång är livslängden för solpaneler i Trelleborg?
Kan jag använda solpaneler i Trelleborg för min egen fastighet?
Hur hjälper solpaneler i Trelleborg miljön?
Vad gör Solsystem för att hjälpa mig med mina solpaneler i Trelleborg?
Hur väljer jag rätt solpaneler för min fastighet i Trelleborg?

Boka ett tryggt möte med oss idag
och få en kostnadsfri offert!

Solpaneler Trelleborg

Hos Solsystem är vi stolta över att vara ditt val för solpaneler i Trelleborg och södra Sverige. Med vårt fokus på kvalitet, service och hållbarhet strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och hjälpa dig göra en trygg och grön investering för framtiden.

Varför välja solpaneler i Trelleborg?

Trelleborg, med sin rika solinstrålning, är en idealisk plats för solpaneler. Genom att välja solpaneler i Trelleborg kan du dra nytta av den förnybara energin och minska din miljöpåverkan samtidigt som du sparar på din elräkning.

Våra skräddarsydda solenergilösningar

Vi på Solsystem erbjuder skräddarsydda solenergilösningar som passar dina behov och din fastighet i Trelleborg. Från planering och installation till underhåll och service, vi tar hand om allt för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar optimalt under många år framöver.

Hur fungerar installationen av solpaneler i Trelleborg?

När du väljer Solsystem för installation av solpaneler i Trelleborg får du en personlig projektledare som guidar dig genom hela processen. Vi börjar med ett platsbesök för att kartlägga dina behov och möjligheter, och skapar sedan en optimal offert baserat på dina önskemål och förutsättningar.

Efter installationen – Vårt engagemang stannar kvar

Vi på Solsystem lämnar inte ditt projekt när solpanelerna är installerade. Vi tar eftermarknaden på största allvar och erbjuder kontinuerlig service, support och underhåll för att säkerställa att din solcellsanläggning fortsätter att prestera på topp under hela dess livslängd.

Kontakta oss idag för mer information

Vill du veta mer om hur solpaneler i Trelleborg kan gynna dig och din fastighet? Kontakta oss på Solsystem idag för en personlig konsultation och kostnadsfri offert. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina solenergibehov och se till att du får den bästa lösningen för din situation.

Kontakta oss

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss så kommer vi hem till dig och pratar mer om hur en solcells- och/eller batterianläggning ska fungera hos dig. Baserat på dina önskemål, förutsättningar och behov presenterar vi därefter en offert med förslag på den bästa solcells och batterilösningen för just din fastighet.

Stockholm Address
Adress
Box 231
332 25, Gislaved
Telefontid
Telefontid:
Mån: 10.00 - 16.00
Tis-fre: 09.00-16.00
Lör-sön: stängt

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.